Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mastermind Profil |
#1 · Zasláno: 12. 1. 2006, 03:15:13 · Upravil/a: mastermind
Zdravím. mám zvláštny problém. na localhoste som si urobil stránku. všetko funguje ako má. nakopíroval som ju na ftp a... je tu problém nefunguje mi tento kód
<?php popis je v kode. budem velmi rad ak mi s tym niekto pomoze lebo som naozaj v koncoch :) vopred dakujem |
||
llook Profil |
#2 · Zasláno: 12. 1. 2006, 03:23:30
Jediné, co mě napadá - že by aktuální adresář nebyl v include_path. Zkus to takhle:
include("./lang_".$site_lang.".php"); |
||
mastermind Profil |
#3 · Zasláno: 12. 1. 2006, 03:37:53
Jediné, co mě napadá - že by aktuální adresář nebyl v include_path. Zkus to takhle:
include("./lang_".$site_lang.".php"); hmm dakujem za snahu ale to bola jedna z prvych veci co som skusal. takze este som sa s tym pohral a ten kod som odstranil uplne a zistil som ze problem je niekde inde. teraz mam len toto include("lang_sk.php"); nachadza sa to v index.php funguje to ok az kym neposielam nieco metodou GET tzn index.php?lang=en uz nefugnuje |
||
mastermind Profil |
#4 · Zasláno: 12. 1. 2006, 03:52:56
no uz som to vyriesil. neviem sice v com bol problem ale urobil som toto:
zmenil som cookie z lang na jazyk. Zmenil som premennu posielanu cez get z lang na jazyk. otazka: moze byt problem v tom ze v tom subore lang_sk.php je pole $lang? |
||
jozob Profil |
#5 · Zasláno: 12. 1. 2006, 08:40:24 · Upravil/a: jozob
mastermind
Jediný problém by som videl v prípade, ak by boli zapnuté globálne premenné (register_globals v php.ini). Ale podľa mňa ten problém asi nesúvisí s Tvojou chybou. |
||
mastermind Profil |
#6 · Zasláno: 12. 1. 2006, 11:48:18
jozob
mal si pravdu bolo to v tom. stacilo tam dat jeden unset a uz to bezi. dakujem vsetkym za pomoc. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0