Autor Zpráva
pykaso
Profil *
cau lidi,

mate nekdo tip jak obejit fci substr(), ktera si nerozumi s UTF8 ?
Peca
Profil
http://cz.php.net/substr pár příkladů tam je, vyzkoušej...
error414
Profil
pykaso
No ono php moc nema rado utf-8, i samotni vyvojari doporucuji nepouzivat utf-8
Pokud mohu doporucit pouzivej zatim kodovani iso-8859-2.

Horsi to bude az prijde php6, asi za rok, ktera bude nativne podporovat kodovani utf-16
pykaso
Profil *
Na jine kodovani urcite prechazet nebudu,
to bych musel predelat moc projektu ..

.. jednodusi bude vymyslet nejakou fintu. Na to, ze php si obecne s utf moc nerozumi uz jsem si zvyknul. slo mi jen o to, zda uz nekdo efektivne resil podobny proble, ktery jsem do ted jen lehce obchazel.
Kajman_
Profil *
A mb_substr nefunguje?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.