Autor Zpráva
Siadak
Profil *
Chcel by som sa spitat ako spravim nieco podobne ako je na tomto fore [code]www.upnet.x000r.net[/code] ze pri kazdej teme je obrazok?je nato nejaky mod ?alebo co?thx
error414
Profil
Siadak
nerozumim, pokud chces na kazdou stranku jiny obrazek a delas to pres php
tak pozij switch

mas stranky
index,php?str=1
index,php?str=2
index,php?str=3

switch ($_REQUEST['str']){
case 1: src= "neco.jpg";
break;
case 2: src= "neco.jpg";
break;
case 3: src= "neco2.jpg";
break;
case 4: src= "neco3.jpg";
break;
default: src= "neco1.jpg";
}
Siadak
Profil *
tak sa pozri na to forum www.upnet.x000r.net/forum
oni tam pri kazdej teme maju obrazok
error414
Profil
Siadak
Me to pise chyba stranky, tz si pises forum sam nebo pouyivas nejake free?
Siadak
Profil *
http://www.upnet.x00r.net a potom obsah fora...no free neni som taky skuseny aby som si ho pisal sam
error414
Profil
To forum jede na Powered by phpBB 2.0.19 subdog © 2001, 2005 phpBB Group
tak si nejdriv nainstaluj na web toto forum, muzes pouzit in miniPB, to je treba pouzito zde.
Siadak
Profil *
no sak ja ho tam uz aj mam
koudi
Profil
Tak na tohle se ptej spíš na fóru tohohle fóra (zajímavá formulace, že :).
Siadak
Profil *
no tak este by mi tam museli odpovedat :(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.