Autor Zpráva
Adam90
Profil *
Zdravim vespolek,

mam velice jednoduchy kod :
<?php


echo $var;

?>

- soubor se jmenuje var.php
kdyz do prohlizece napisu http://server1/var.php?var=123456789 , vypise mi spravne "123456789"

bohuzel, mam jeste jeden, freehosting (s placenou domenou) u STEJNE firmy (pipni.cz), ale bohuzel, tam mi teto, ani jine podobne skripty nejedeou.

Nevi nekdo, jak to nastavit, nebo respektive obejit ?

Diky vsem
Martin Kuželka
Profil
Zkus místo $var napsat $_GET["var"].
Adam90
Profil *
Diky moc, to funguje. Myslel jem, ze GET se pouziva jenom, kdyz promenne odesila formular .... no, zase jsem o neco chatrejsi ;-) Diky Moc

Adam O.
koudi
Profil
GET jsou všechny proměnný z query string.
A nebo když ten formulář odešleš metodou GET.

Jinak ten první způsob ti nejde, protože jsou vypnutý register_globals.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.