Autor Zpráva
JeremyCB
Profil
Dobry den,
mam tokovy mensi problem odesilam data z databaze na mail a chtel jsem aby to melo nejakou fazonu tak jsem pripojil CSS styly a kdyz mail prijmu tak mail neni pomoci CSS naformatovany

$email = 'xxx@xxx.cz';
$subject = 'Objednávka distributora reg.č: '.$hlavni[0].'';
$headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=windows-1250' . "\r\n";
$headers .= 'From: xxx.cz <xxx@xxx.cz>' . "\r\n";

$message ='
<html>
<head>
<title>Objednávnka distributor</title>
<style type="text/css">@import url(\'http://www.xxx.cz/inc/pokus.css\');</style>
//jeste jsem zkousel <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.xxx.cz/inc/pokus.css" />
</head>
<body class="sendmail">
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>
<span class="nadpis"> -= Údaje distibutor =- </span><br />
<span class="textbold">Číslo distributora: </span>'.$hlavni[0].'<br />
//...a tak dale';

$result = mail($email, $subject, $message, $headers);


Muzete mi nekdo pomoci, kde by mohla byt chyba??? Mozna jeste neco dopsat do Header???
WertriK
Profil *
1. Ne kazdy ma povoleno zobrazovani HTML ve spravach
2. Zkusil bych ten styl napsat primo k elementu a neodkazovat na nej...
WertriK
Profil *
...zpravach

Pokud by to neslo, tak bych to resil pomoci generovani obrazku, jestli je to opravdu tak nutne.
JeremyCB
Profil
vypada to ze to budu muset udelat protoze na to nemuzu prijit uz se s tim trapim skoro pul dne presto dekuji za odpoved
izsak
Profil
Samozrejme, že poštový agent nenačítava žiadne externé súbory pripojené k HTML mailu. Jedine povolujú zobrazenie obrázkov. To by dopadlo, keby si spamboti mohli checkovať správnosť e-mailovej adresy cez odkaz na CSS súbor.

Všetok CSS v maili musí byť súčasťou HTML dokumentu.
JeremyCB
Profil
To je pravda, ale jak jsem zjistil tak kdyz te mail otevru normalne ve webovym rozhrani tak to beha sice to napise ze to lze otevrit jen v HTML kodu ale to je jedno. Jen co to stahnu do outlooku tak to proste naformatovany neni. To je ponekud divne ne? Kdyz Vam chodi na mail treba letaky ze cinestaru tak ty tam maj pripojene CSS a krasne jim to funguje. Tak kde je chyba??? nechapu
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0