Autor Zpráva
Zonicek
Profil *
Zdrawíčko...
Please měl bych dotaz... jak udělat aby se mi při výpisu z databáze po každym 8mim řádku zalomila řádka ?
Mám tam obrázky.. a chci aby po 8mim se zalomila řádka.. kdyby to bylo jenom jeden řádek tak vim ... bych tam dal while <8 ale takhle po každym abych tam nedával 8 16 24 atd... dix...
Petra
Profil
Třeba dát do toho cyklu pro výpis obrázků

if (BCMod($cislo_obrazku,8)==0){ echo "<br />";}

Když bude zbytek po dělení počtu vypsaných obrázků osmi nula, odřádkuje se. Tzn. že se odřádkuje při násobcích osmi, tedy při 8., 16., 24. atd. obrázku.
llook
Profil
Operátor modulo (%), ten zjistí zbytek po dělení. Takže když jde o násobek osmi, zbytek je nula:
if (($cislo % 8) == 0) {

echo('<br />');
}
Anonymní
Profil *
Mnoo ale když jsem to dal takhle tak mi je to srovnalo pod sebe všechny :(
while ($row = mysql_fetch_row($sql))
{ ?>

<a href="?id=<? echo $row[0];?>"> <img src="katalog/basics/him/<? echo $row[3];?>.jpg" width="50" height="71"> </a>
<?
if (($i % 8) == 0) {
echo '<br>';
};};}
zonicek
Profil *
sorry jsem dement zapoměl jsem na $i = $i+1;
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.