Autor Zpráva
Jur4
Profil
Začal jsem se učit objektové programování v PHP. A naprogramoval jsem si třídu na login a ověřování uživatelů. Kód je tady. A protože jak už jsem psal začínám tak bych chtěl abyste mi ten kód zkontrolovali, poradili jestli by něco šlo udělat líp a taky abyste se mi na ten login podívali z hlediska bezpečnosti. Děkuji moc Jur4
Peca
Profil
Není mně jasný význam toho konstruktoru. Žádná z těch proměnných není nikde definovaná, takže tam asi jsou zbytečně. Pokud chceš ve funkci přistupovat k proměnným mimo funkci, musíš použít funkci global. Myslím, že to platí i pro $_SERVER.
24k_po_parbe
Profil *
Mno ja na to koukam a nejak mi tam chybi napriklad ochrana zabezpeceni promennych ktere predavas do dotazu (addslashes, intval apod. dle druhu)

Jinak ta trida.. mno ja se OOP taky ucim, umim to tak jako ty, a rekl bych ze ta trida je dost zbytecna, spis to vypada komplikovane na to jak je to jednoduche ... ale jed dal ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.