« 1 2
Autor Zpráva
Raider
Profil
djlj

To vím, myslel jsem totiž "simi"
Aha.. Ospravedlňujem sa, zle som to prečítal.

Čím tomu pomůže, že to tam přidá?
No vyskúšať to môže..

Asi bude najlepšie, keď pridá komplet zdrojový kód tej knihy.
seti
Profil *
http://obec-studnice.cz/pok/pok.php , je tam odkaz
djlj
Profil
echo $poz;
die();

a

echo $dotaz;
die();


zase oddělej !
seti
Profil *
je to pryč, teď to vypisuje 15 vzkazů, další stránka nefunguje. V databázi je jich ale víc, kolem dvaceti.
djlj
Profil
Hmm. já si ten tvůj kód zkusil hodit k sobě, vypsal jsem si tam ten SQL dotaz, a když mám v proměnné poz=15, tak se vybere normálně 15 :/ http://vsevjednom.cz/test.php?poz=15
djlj
Profil
Hoď ještě jednou před ten select echo $poz;
seti
Profil *
je to tam. Na první staně když kliknu, tak je 15 vzkazů a na druhé to stejný, ale ta proměnná $poz je pořád 0.
seti
Profil *
však vidíš, jak to vypadá: http://obec-studnice.cz/pok/kniha1.php?poz=0 .
djlj
Profil
koukám...

hoď to echo $poz; ještě před tu podmínku
if($poz==""){
$poz=0;
}
seti
Profil *
Teď vypadá, že je ta proměnná prázdná.
djlj
Profil
To není možný ... aktualizuj pls ten soubor s tím zdrojákem :)
seti
Profil *
je to
djlj
Profil
Zkouším to u sebe, ale jede to normálně... Zkus místo echo $poz; vypsat echo $_GET[poz];
seti
Profil *
Jak tak hledám, čeho bych se chytla, tak jsem našla na internetu něco podobnýho : http://www.webtip.cz/art/wt_tech_php/liquid_serial_sql5.html , myslím si, že ten princip je stejný, mělo by to snad fungovat, ale proč to nefunguje, to fakt nevím.
seti
Profil *
http://obec-studnice.cz/pok/kniha1.php?poz=0 . Nechápu ale proč to vypisuje ty stejný záznamy, jako na stránce 1.
djlj
Profil
Super! takže smaž ty echa, co jsem ti tu psal a nad tu podmínku

if($poz==""){
$poz=0;
}

dej

$poz=$_GET[poz];

Hotovo ;)
seti
Profil *
SUPER!! http://obec-studnice.cz/pok/kniha1.php?poz=0 . Myslím, že to už funguje jak má.
seti
Profil *
Díky moc. Moc mě to pomohlo.
djlj
Profil
Není zač ;).
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.