Autor Zpráva
Kvilda
Profil
Potřebuji zprovoznit upload na server, ale řeším taký problém:

Nejprve bych si potřeboval vytvořit složku na serveru pomocí nějakého formuláře kde bych zadal název složky...
a poté bych do této složky teprve uploudnul soubor...

ALE TEN ZNÁMÝ PROBLÉM - CO S TÍM -


Díkys
Peca
Profil
mkdir
PP
Profil *
1.Musis mat povolenie webhostingu na tvorbu adresarov phpscriptom.
2. Napis si phpscript , ktory ti bude tvorit adresare na zaklade tvojej poziadavky:
$oldumask = umask (0);
mkdir("cesta\\$adresar",0777);/*vztvori adresar na tebou urcene miesto, kde nazov adresara pochadza z $adresar, a stvorcislie urcuje pristupove prava*/
umask($oldumask);

3. napis si script na spracovanie formularu a formular .
4. Nazov slozky z formulara odovzdaj $adresar.
5. Testuj,testuj,testuj.
Kvilda
Profil
Peca díky

PP díky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0