Autor Zpráva
Lidka
Profil *
Potřebovala bych poradit, jak udělat script na tlačítko "Procházet". Jak prohledat server, označit přispěvek a zobrazit na stránkách. Pomocí tlačítka "Nahrát". Děkuji LidaIcimik@seznam.cz
jozob
<input type="file" atď...>
jozob
Lidka
Jaj sorry, prečítal som si to znovu a už mi dochádza, k tomuto Ti pomôže php manuál, konkrétne File Upload. Ak niečomu nebudeš rozumieť, kľudne sa opýtaj.
Lidka
Bude to fungovat, když soubory budou uloženy na mém serveru a přístup na stránky budou na Internetu? Jak zabezpečit přístup, aby se ukázaty jenom ty složky, které potřebuji.
jozob
Lidka
Asi si to nesprávne pochopila, alebo ja nesprávne chápen tvoju otázku. Ono to je asi tak, že na stránke sa zobrazí klasický input a vedľa neho tlačidlo "Prechádzať". Zvolíš súbor z lokálného systému a odošleš dáta. Súbor sa nakopíruje na server do dočasnej zložky a nakoniec ho pomocou skriptu nakopíruješ na určenú lokáciu.
Lidka
To je právě to, že já nepotřebuji procházet lokální systém, ale ten svůj. Např: můj server je v Praze a já jsem na PC v Olomouci a chci zobrazit na stránce soubory z adresáře, které mám uložené v Praze.
jozob
Lidka
FTP.
jozob
Lidka
Ak ich chceš zobraziť na stránke, skús mrknúť toto: www.php.net/readdir
Lidka
Děkuji za radu snad to zvládnu.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0