Autor Zpráva
bubumilan
Profil *
Chci se zeptat, jak jde udělat, aby když se uživatel přihlásil, tak se mu načetla stránka, která má uloženo url v mySQL u příslušného uživatele????

Registrace je udělána tak, že se do mySQL ukládá jeho jméno, heslo, a nick. Možná je tato informace zbytečná. Kdyby byl script hotovej tak by to bylo super já bych si ho už nějak upravil.
Zerog
Profil *
dotaz ...je to url ulozeno v te databazi nebo ne ..? jestli je tak nevim v cem je problem ..
bubumilan
Profil *
jo je tam uloženo, ale nevím jak to udělat, aby se to načítalo chtělo by to nějakej script ať vím jak na to
Leo
Profil
"tak se mu načetla stránka, která"

Napriklad presmerovanim (header Location), Leo
bubumilan
Profil *
Leo nemůžeš sem hodit kod jsem docela začátečník a nevím moc jak na to. Hlavně aby to tahalo z mySQL, protože každý uživatel bude mět jiné url.
Leo
Profil
"Leo nemůžeš sem hodit kod jsem docela začátečník a nevím moc jak na to. Hlavně aby to tahalo z mySQL, protože každý uživatel bude mět jiné url."

Neumite z mysql vytahnout data do php? Leo
Anonymní
Profil *
Pravidla diskuse

Tato diskuse je moderována a platí zde níže uvedená pravidla. Porušení pravidel může znamenat odstranění příspěvku nebo rovnou zablokování IP adresy.

Závazná pravidla

Nevkládejte do svých textů podpisy ani podpisové odkazy. Budou odstraněny, protože jde o duplicitní informaci.

Neplatí pro každého?
Acci
Profil
Anonymní
Leo má vyjímku ;)
Anonymní
Profil *
Výjimku? Jak to?
Leo
Profil
To neni podpis, ani podpisovy odkaz. To je moje jmeno, Leo
grafical
Profil
tu stranku hodis z tabulky do premenne

$dotaz = mysql_query("SELECT stranka FROM tabulka WHERE podmienka")
$stranka= mysql_fetch_array($dotaz)

a teraz to chces aby sa ti ta stranka zobrazila ?



include $stranka;



dobre by bolo tam hodit nejaky if


if (!$stranka)
{
include $stranka;
}
else
{
echo 'CHYBA';
}


malo by to fungovat , ale neskusal som to :)
bubumilan
Profil *
nemohl bys napsat kde to mám hodit tady do toho scriptu



$prihlasen="";
if($co=="logout"){
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';");
$code="";
$error="<b>Nyní jste byl odhlášen.</b><br>Pokud budete chtít dále pokračovat v režimu pro registrované, musíte se znova přihlásit<br><br>";
}


if($nick!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka WHERE nick='$nick';");
echo MySQL_Error();
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);


if(($aa[heslo]==$heslo) and ($heslo!="")){
$IP=$REMOTE_ADDR;
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='$IP' WHERE nick='$nick';");
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET posledni_akce='$time' WHERE nick='$nick';");
$kod=MD5($time.$REMOTE_ADDR);
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET kod='$kod' WHERE nick='$nick';");
$url="id=".$aa[id]."&code=".$kod;
$prihlasen=$aa[id];
} else {$error="Přihlášení se nepodařilo. Špatné uživatelské jméno, nebo heslo.<br><br>";}
}

if($code!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka WHERE id='$id';");
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
$rozdil = time() - $aa[posledni_akce];

if($rozdil>300 or $rozdil<0) $povol="ne";

if(($aa[kod]==$code)and($aa[ip]==$REMOTE_ADDR) and ($povol=="")){
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET posledni_akce='$time' WHERE id='$id';");
$url="id=".$id."&code=".$code;
$prihlasen=$id;
} else {$str="";MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';"); $error="<b>Nejste přihlášen</b><BR>Buď nesouhlasí IP, nebo se provedlo automatické odhlášení, kvůli neaktivitě delší než 5 minut. Přihlaste se proto prosím znovu.<br><br>";}
}
grafical
Profil
fuuu :-)
takze sa uzivatel prihlasi cez formular a nabehne tento script ?
ja by som to spravil, ze cely ten script dam do podmienky:
if (isset($_POST['nazov']))
{
prevedie sa tvoj script
+
$dotaz = mysql_query("SELECT stranka FROM tabulka WHERE podmienka");

$stranka= mysql_fetch_array($dotaz);
include $stranka;
}
else
{
die('chybove hlasenie...');
}
takto nejak ... :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.