Autor Zpráva
RepporeLLo
Profil
toto je cast zo stranky www.reppo.sk ..... ale neviem preco po zadani uzivatelskeho mena a hesla nepresmeruje uzivatela na stranku prihlaseny.php....

<?php
if (isset($_POST['prihlasenie'])) {
require_once ('mysql_spojit.php');
function opravit_chyby ($data) {
global $dbc;
if (ini_get('magic_quotes_gpc')) {
$data = stripslashes($data);
}
return mysql_real_escape_string($data, $dbc);
}
$sprav = NULL;
if (empty($_POST['uz_meno'])) {
$uz_meno = FALSE;
$sprav .= '<p>Nebol zadaný nick!</p>';
} else {
$uz_meno = opravit_chyby($_POST['uz_meno']);
}
if (empty($_POST['hes'])) {
$hes = FALSE;
$sprav = '<p>Nebolo zadané heslo!</p>';
} else {
$hes = opravit_chyby($_POST['hes']);
}

if ($uz_meno && $hes) {
$prikaz = "SELECT id, nick FROM registracia WHERE nick='$uz_meno' AND heslo=PASSWORD('$hes')";
$vysledok = @mysql_query ($prikaz);
$riadok = @mysql_fetch_array ($vysledok, MYSQL_NUM);
if ($riadok) {

session_start();
$_SESSION['nick'] = $riadok[1];
$_SESSION['id'] = $riadok[0];
header ("Location: http://". $_SERVER['HTTP_HOST']. dirname($_SERVER['PHP_SELF']). "/prihlaseny.php");
exit();

} else {
$sprav .= '<p>Zlé heslo!</p>';
}
mysql_close();
} else {
$sprav .= '<p>Skúste to znovu!</p>';
}
}

?>


<table width="900" border="0" align="center" bgcolor="white">
<tr>
<td bgcolor="#CC0000" width="150" colspan="1"><div align="center"><br/>
<table width="140" height="160" border="0">
<tr>
<td height="30" bgcolor="#CC0000"> <img src="img/tlacito-menu.gif" width="140" height="30"></td>
</tr>
<tr>
<td height="120" bgcolor="#FF0404"><div align="center"><a href="uzivatelia.php">užívatelia</a><br/>xxx<br/>xxx<br/>xxx</div></td >
</tr>
<tr>
<td height="10"><img src="img/spodok.jpg"></td>
</tr>
</table>
<table width="140" height="160" border="0">
<tr>
<td height="30" bgcolor="#CC0000"> <img src="img/tlacitko-extra.gif" width="140" height="30"></td>
</tr>
<tr>
<td height="120" bgcolor="#FF0404"><div align="center"><form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
<div align="right"><b><font size="-1">Nick:</font></b> <input type="text" name="uz_meno" size="10" maxlength="20" value="<?php if (isset($_POST['uz_meno'])) echo $_POST['uz_meno']; ?>" /></div><br />
<div align="right"><b><font size="-1">Heslo:</font></b> <input type="password" name="hes" size="10" maxlength="20"/></div>
<div align="center"><input type="submit" name="prihlasenie" value="Prihlásiť!" /></div></form><br/><a href="registracia.php">registrovať</a></div></td>
</tr>
<tr>
<td height="10"><img src="img/spodok.jpg"></td>
</tr>
</table></div>
</td>
<td widht="750" colspan="3">
RepporeLLo
Profil
sorry ze je ten prispevok taky dlhy.... ked mi poradite tak ho zmazem
cert
Profil
Mam za to ze ti za $_SERVER['HTTP_HOST'] chyby toto
header ("Location: http://". $_SERVER['HTTP_HOST']."/". $adresar. "/prihlaseny.php");
$_SERVER['PHP_SELF'] nacita naposledy otevreny php soubor .
Prohledni si vypis print_r($_SERVER); uz mi to tu kdysi taky poradili.
RepporeLLo
Profil
nejako mi to stale nejde... neviem ci mi uz drbe
RepporeLLo
Profil
chyba je určite tu:
session_start();
$_SESSION['nick'] = $riadok[1];
$_SESSION['id'] = $riadok[0];
header ("Location: http://". $_SERVER['HTTP_HOST']. dirname($_SERVER['PHP_SELF']). "/prihlaseny.php");
exit();

.... ale tak ako si mi radil to tiež nejde
Pitt
Profil
Nerad používám proměnné tímhle způsobem.. Dřív sem se do toho taky zamotával..
Zkusil bych to napsat prostě http://www.neco.cz/neco/prohlaseny.php a pokud by to pořád něšlo, tak to bude v něčem jiným ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.