Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Marty Profil |
#1 · Zasláno: 26. 2. 2006, 23:32:44
Zdravím,
mám fukci pro odeslání html emailu: function odesli_HTML_email ($kam, $predmet_zpravy, $odkud, $url_obrazku, $text) { $komu = $kam; $predmet = $predmet_zpravy; $odkoho = $odkud; $zprava = " <html> <head><title>" . $predmet_zpravy . "</title></head> <body background=\"" . $url_obrazku . "\" style=\"padding-left: 180px; padding-top: 125px;\">" . $text . " </body> </html>"; $extra = "From: $odkoho\n"; $extra .= "MIME-Version: 1.0\n"; $extra .= "Content-Transfer-Encoding: QUOTED-PRINTABLE\n"; $extra .= "X-Mailer: PHP\n"; $extra .= "Return-Path: $odkoho \n"; // Návratová cesta pro chyby $extra .= "Content-type: text/plain; charset=UTF-8"; echo $extra;if(mail($komu, $predmet, $zprava, $extra)) { return 1; } else { return $error = "Email nebyl odeslán, zkuste to prosím pozdìji."; } } Kterou volám s patřičnými údaji, ale text na email mi dojde jako normální zpráva, text, nikoli jako HTML. Hlavičky po vypsání jsou takové: From: postmaster@rsvp.cz MIME-Version: 1.0 Content-Transfer-Encoding: QUOTED-PRINTABLE X-Mailer: PHP Return-Path: postmaster@rsvp.cz Content-type: text/plain; charset=UTF-8 Nevíte někdo prosím kde může být chyba? |
||
thingwath Profil |
#2 · Zasláno: 26. 2. 2006, 23:35:44
Content-type text/plain nebude pro HTML to pravé. Prostě opiš nějaký HTML mail :-)
Každopádně, osobně bych HTML mail neposílal. |
||
Marty Profil |
#3 · Zasláno: 26. 2. 2006, 23:42:48
Content-type text/plain
Je hlavně můj překlep, když to odešlu jako text/html, tak mi vznikne normální text, bez tagů s nějakým divným odkazem. Prostě opiš nějaký HTML mail Ale kde vzít inspiraci... :) |
||
petris Profil |
#4 · Zasláno: 27. 2. 2006, 07:40:12
|
||
Leo Profil |
#5 · Zasláno: 27. 2. 2006, 09:39:31
"Ale kde vzít inspiraci... :)"
Neni nic jednodussiho, nez si v cemkoliv (Outlook, OE, Thunderbird) napsat HTML email, poslat to sam sobe a podivat se na jeho zdrojak. Leo |
||
Marty Profil |
#6 · Zasláno: 27. 2. 2006, 16:35:02
Leo: Ano, vynalezlo mi to čtyři nové tagy ale jinak šlo o naprosto nečitelnou změť znaků. A co hlavně, potřeboval jsem zjistit jak umístit obrázek na pozadí.
petris: Tuto třídu nakonec využívám. Ale stojím před posledním problémem: Potřebuji přes styly nějak umístit obrázek na pozadí emailu, aby na něm mohl být text. Má někdo nápad? Jen dodám, že obalit text divem a nastavit mu přes styly pozadí nefunguje. |
||
Časová prodleva: 11 dní
|
|||
LMDizajn Profil * |
#7 · Zasláno: 10. 3. 2006, 15:30:50
Vyriesil si nieco s tymi stylmi?? Mne tiez css nefunguje v mailoch a neviem co s tym...
|
||
Marty Profil |
#8 · Zasláno: 10. 3. 2006, 15:32:08
Používám PHPMailera, tam něco funguje, jsou to ale velmi omezené možnosti.
|
||
Časová prodleva: 6 měsíců
|
|||
Anonymní Profil * |
#9 · Zasláno: 16. 9. 2006, 12:13:22
Změnil jsem hosting a html emaily se zobrazují jako čistý text. Vidím v něm všechny tagy.
všechyn hlavičky se vypíší do těla zprávy. Mám tam nějaký nedostatek nebo mám kontaktovat technickou podporu? |
||
Hooonza Profil * |
#10 · Zasláno: 16. 9. 2006, 16:59:43
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0