Autor Zpráva
mazlo
Profil
Možná, že je chyba úplně jinde ;-))

Mám stránku, kde jsou příspěvky a formulář na návštěvní knihu. Action formuláře je nastaveno na index.php, tam se ještě před jakýmkoliv výstupem ověří, jestli je to přihlášený uživatel nebo ononym, zadaný text, atd ... a po vložení do DB se pomocí header("Location: index.php?page=book"); přesmětuje zpět na Návštěvní knihu. Problém je ten, že ve FF to nefunguje (na jiných prohlížečích ano) [ Screenshot ] - mrkněte dolů. V půlce se mi to sekne a nenačte. A pak se objeví bílá stránka.

Něco podobného mi dělala Opera před cca půl rokem, ale to bylo (nejspíše, jen tipuji) kvůli tomu, že v URL byla #záložka :o)

Můžete samy zkusit - http://beta.mazlo.org/index.php?page=book . Klidně tam napište nějaký blbosti, je to jenom beta a drop table jí nemine :o)


Jo a ještě dost důležitá věc. Já mám FF 1.5. Kámoš má také 1.5 a taktéž mu to nefunguje. Další kámoš má 1.5 a jemu to funguje :o) Další používá 1.0.7 a funguje to bez problému. Dokonce to funguje i na 1.6 (Až jsem se divil, že něco takového existuje).

Takže se Vás chci zeptat, jestli Vám to taky blbbe či neblbne (+ Vaší verzi FF). A pak, jestli je možné, že ta chyba je v tom header location a jestli ty "bugy" jsou jenom náhoda :o)

Nemáte s tím někdo již zkušenost? Moc díky

Jirka
habendorf
Profil
ff 1.5.0.1 úplně v pohodě

Jinak si ještě myslím, že běh php scriptu by neměl být ovlivněn browserem.
mazlo
Profil
habendorf: Jo to by neměl. Ale vypadá to tak :o)


Teďka jsem za header location dal exit; a už to funguje bez problémů. Tedka aspoň u mě.

Nidky jsem exit; za header location NEpoužíval. Zvláštní je, proč blbl jenom GB a ještě k tomu jen ve FF.

Nocni, promiňte, že jsem rušil :)
Leo
Profil
Pokud chcete presmerovat a poslat do prohlizece JEN hlavicku, ne samotne telo, pak je exit jaksi nutnosti :-) Header jen prida http hlavicku, ale beh skriptu sam neukonci, a zatimco u nekterych hlavicek je telo povolene nebo zadouci, jindy ne. Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.