Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
miroslav_vano Profil |
#1 · Zasláno: 1. 3. 2006, 18:15:05
http://test.blogdon.net/
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=2&topic=20 477 tu bola diskusia ku krafickemui navrhu a tu je skoro dokonceny design na blog pre Wordpress a chcel by som aby mi fungovali tie tlacitka minimalitacia a maximalizacia skusla som java script ale ten mi ovladal iba jeden prisvok a nie vsetky nemohol by mi niekto poradit daky script na to aby mi po stlaceni minimalizacie skrylo tabulku obsahu a ked stlacim maximalizaciu tam mi tu tabulku zobrazi pre close mam uz funkciu. poradte mi daky script... dakujem |
||
WertriK Profil * |
#2 · Zasláno: 1. 3. 2006, 21:51:14
Jedna se o JS nikoliv o PHP.
Tak nejak by to mohlo byt function min () { if (document.all) { document.all['obsah'].style.display = "none"; } else if (document.layers) { document.layers['obsah'].display = "none"; } else if (document.getElementById) { document.getElementById('obsah').style.display = "none"; } } function max () { if (document.all) { document.all['obsah'].style.display = "block"; } else if (document.layers) { document.layers['obsah'].display = "block"; } else if (document.getElementById) { document.getElementById('obsah').style.display = "block"; } } Ale mas tam chybu, id muze byt pouze jedno -> 3x id="nadpis" je spatne od toho jsou tridy ... |
||
miroslav_vano Profil |
#3 · Zasláno: 2. 3. 2006, 06:33:51
hej ale este som ten script neskusal ale to pracuje iba z jednym prispevkom maloby sa tam asi kakomponovat z php post id alebo neco take lebo potom ekd kliknem minimalizovat akykolvek prispevok minimalizujevzdy ten rvy lebo to je php a tie triedy a id su na kazdom prispevku a JS to nevie odlisovat cize sa neda ovladat kazdy prispevok zvlast.
nektore chyby v kode este upravim... |
||
miroslav_vano Profil |
#4 · Zasláno: 2. 3. 2006, 15:14:18
bolo by treba tam zokomponovat php funkciu post_id bebo takto sa ovlada iba jedne prispevok vsetkymi tlacitkami a nie ten ktoremu stlacam tlacitko toto byfungovalo iba pri statickej stranke.
|
||
miroslav_vano Profil |
#5 · Zasláno: 3. 3. 2006, 15:28:04
to mi niekto nevie pomoct????
|
||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 3. 3. 2006, 21:46:01
Sorry, ale nauč sa najprv správne slovenský jazyk a až potom nejaky programovací jazyk.
|
||
miroslav_vano Profil |
#7 · Zasláno: 4. 3. 2006, 11:19:07
už som ten problém vyriešil bolo treba do toho scriptu zakomponovať ten post_ID
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0