Autor Zpráva
miroslav_vano
Profil
http://test.blogdon.net/

http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=2&topic=20 477

tu bola diskusia ku krafickemui navrhu a tu je skoro dokonceny design na blog pre Wordpress a chcel by som aby mi fungovali tie tlacitka minimalitacia a maximalizacia skusla som java script ale ten mi ovladal iba jeden prisvok a nie vsetky nemohol by mi niekto poradit daky script na to aby mi po stlaceni minimalizacie skrylo tabulku obsahu a ked stlacim maximalizaciu tam mi tu tabulku zobrazi pre close mam uz funkciu.
poradte mi daky script...
dakujem
WertriK
Profil *
Jedna se o JS nikoliv o PHP.
Tak nejak by to mohlo byt

function min () {

if (document.all) {
document.all['obsah'].style.display = "none";
}
else if (document.layers) {
document.layers['obsah'].display = "none";
}
else if (document.getElementById) {
document.getElementById('obsah').style.display = "none";
}

}

function max () {

if (document.all) {
document.all['obsah'].style.display = "block";
}
else if (document.layers) {
document.layers['obsah'].display = "block";
}
else if (document.getElementById) {
document.getElementById('obsah').style.display = "block";
}

}

Ale mas tam chybu, id muze byt pouze jedno -> 3x id="nadpis" je spatne od toho jsou tridy ...
miroslav_vano
Profil
hej ale este som ten script neskusal ale to pracuje iba z jednym prispevkom maloby sa tam asi kakomponovat z php post id alebo neco take lebo potom ekd kliknem minimalizovat akykolvek prispevok minimalizujevzdy ten rvy lebo to je php a tie triedy a id su na kazdom prispevku a JS to nevie odlisovat cize sa neda ovladat kazdy prispevok zvlast.


nektore chyby v kode este upravim...
miroslav_vano
Profil
bolo by treba tam zokomponovat php funkciu post_id bebo takto sa ovlada iba jedne prispevok vsetkymi tlacitkami a nie ten ktoremu stlacam tlacitko toto byfungovalo iba pri statickej stranke.
miroslav_vano
Profil
to mi niekto nevie pomoct????
Anonymní
Profil *
Sorry, ale nauč sa najprv správne slovenský jazyk a až potom nejaky programovací jazyk.
miroslav_vano
Profil
už som ten problém vyriešil bolo treba do toho scriptu zakomponovať ten post_ID
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0