Autor Zpráva
kachnak
Profil *
chcel by som spravit ze ked niekto vybere obrazok v pocitaci.. a stlaci tlacitko POSLAT tak sa ten subor nacita na server do toho isteho priecinka kde je PHP stranka prosim vas neviete co tu mam zle?

<form METHOD=post ENCTYPE="multipart/form-data">
<input type="file" name="browse">
<input class='button' type=submit value="Posla»">
</form>

<?php
$name="foto1";
move_uploaded_file($browse,"$name.jpg");
?>
WertriK
Profil *
<form action="?" METHOD=post ENCTYPE="multipart/form-data">
<input type="file" name="browse">
<input class='button' type=submit name="upload" value="Posla»">
</form>

<?php
if ($_POST["upload"] == "Posla»") {
$name="foto1";
$soubor = $_FILES['soubor']['tmp_name'];

if (move_uploaded_file($soubor, "$name.jpg")) {
echo "Soubor byl nahran na server";
}
else {
echo "Soubor se nepodarilo nahrat na server";
}


}
?>
kachnak
Profil *
WertriK
ak to takto spravim a nieco skusim nahrat napise stale ze s aho nepodarilo nahrat
WertriK
Profil *
Kdyby selhala jednicka zkus dvojku :)

<form action="?" METHOD=post ENCTYPE="multipart/form-data">
<input type="file" name="browse">
<input class='button' type=submit name="upload" value="Posla»">
</form>

<?php
if ($_POST["upload"] == "Posla»") {
$name="foto1";
$soubor = $_FILES['browse']['tmp_name'];

if (move_uploaded_file($soubor, $name.".jpg")) {
echo "Soubor byl nahran na server";
}
else {
echo "Soubor se nepodarilo nahrat na server";
}

}
?>

2. Ty obrazky uploaduj do slozky "fotos" [to je jedno] a te nastav prava na max.
V commandru kliknes na tu slozku a das soubor/zmena atributu/zakrtnes vse/ok a mohlo by to fakcit.


<form action="?" METHOD=post ENCTYPE="multipart/form-data">
<input type="file" name="browse">
<input class='button' type=submit name="upload" value="Posla»">
</form>

<?php
if ($_POST["upload"] == "Posla»") {
$name="foto1";
$soubor = $_FILES['browse']['tmp_name'];

if (move_uploaded_file($soubor, "fotos\".$name.".jpg")) {
echo "Soubor byl nahran na server";
}
else {
echo "Soubor se nepodarilo nahrat na server";
}

}
?>

Kdyby oba pokusy selhaly tak mi napis na icq 177-161-306
krteczek
Profil
WertriK: nevim jestli to nemá vliv, ale parametry patří do uvozovek
<form action="?" METHOD="post" ENCTYPE="multipart/form-data">
krteczek
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0