Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Broli Profil |
#1 · Zasláno: 3. 3. 2006, 19:23:44
Nemáte někdo funkční skript pro dump z MySQL funkční s knihovnou mysqli? Případně jiné spolehlivé (takže ne via exec) řešení jak provádět automtické zálohování databáze?
|
||
mila Profil |
#2 · Zasláno: 4. 3. 2006, 15:15:59
Podívej se do phpmyadmina.
|
||
Broli Profil |
#3 · Zasláno: 4. 3. 2006, 15:25:28
mila
to jsem se dival, ale vypreparovat to z PMA je na hooodne dlouho :( |
||
*Čvachta* Profil * |
#4 · Zasláno: 4. 3. 2006, 15:34:36
|
||
mila Profil |
#5 · Zasláno: 4. 3. 2006, 15:45:37
Vím že jsem našel tyto skripty v komentářích k manuálu k php. (bylo to teda pro mysql bez i, ale to funguje stejně)
Byly jednoduché, myslím že není problém si napsat svůj. Ten v PMA má výhodu, že je hodně promakanej. Máš tam ošetřený všechny ošklivé znaky, kompatibilitu, atd... Pokud se nepletu, tak mySQL má přímo příkaz pro export, problém je, že k němu potřebuje právo zápisu na disk. Podívej se na linuxsoftu na seriál k mysql, je tam několik kapitol k exportu. |
||
*Čvachta* Profil * |
#6 · Zasláno: 4. 3. 2006, 15:47:21
|
||
Broli Profil |
#7 · Zasláno: 4. 3. 2006, 15:55:53
*Čvachta*
obcas by stalo za to si precist moji otazku poradne ;) Jak jse jiz rikal, jde mi o reseni pro mysqli (nikoliv mysql - viz tvuj prvni odkaz) a potrebuji spolehlive reseni (takze ne via exec viz tvuj druhy odkaz) :o) BTW upraveny skript ze zminejeho clanku na webguru pouzivam pro mysql, ale jednoduse ho prepsat pro mysqli nejde, ponevac tam uz nektere fce (napr. alternativa k mysql_list_tables nejsou - nebo aspon o tom nevim). Muselo by se to prepsat trosku vic.... tak mi slo o to, jestli to nekdo nema a nepodelil by se, abych nad tim zbytecne nemusel ztracet cas. |
||
mila Profil |
#8 · Zasláno: 4. 3. 2006, 17:15:53
napr. alternativa k mysql_list_tables nejsou - nebo aspon o tom nevim
Můžeš provést normální dotaz a zeptat se. Tuším že přkaz "SHOW" |
||
Broli Profil |
#9 · Zasláno: 4. 3. 2006, 17:18:58
mila
jo, uz jsem presel k tomu, ze se to snazim prepsat... obesel jsem jiz mysql_list_tables a mysql_field_name a ted se snazim najit alternativu k mysql_field_type... |
||
Leo Profil |
#10 · Zasláno: 4. 3. 2006, 17:23:20
"Tuším že přkaz "SHOW""
SHOW TABLES SHOW COLUMNS atd. Leo |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0