Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ralph Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 3. 2006, 12:34:13
chlapy nevite kde je na toto nejakej tutorial nebo script?
podivejte se na tuto adresu byl to muj pokus http://www.italske-pochoutky.cz/objednavka/formular.php |
||
Zerog Profil |
#2 · Zasláno: 4. 3. 2006, 14:51:27
a co ti nevali?
|
||
Ralph Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 3. 2006, 15:53:17
Delam mail formular, ktery po vyplneni se odesle na adresu, kterou jsem si sam nastavil. Kdyz ho vyplnim a dam odeslat zobrazi se me prazdna stranka zpracovani.php, ktera ma ale jinaci ucel.
Posilam zdrojovy kod scriptu zpracovani.php <? if ($jmeno=="" || $email=="" || $nazor==""): // kontrola vyplnení povinných údaju require "formular.php"; // znovunactení formuláre $nepokracovat=true; endif; if (!$nepokracovat): $emailadr = "obchod@italske-pochoutky.cz"; //Vaše e-mailová adresa $predmet = "Objednavka"; //Predmet zprávy $odKoho = "formular@server.cz"; //E-mail ze kterého zpráva prišla $zprava = "Jméno: ".$jmeno."<br>"; //Zde se slucuje text, zadaný ve formulári $zprava .= "E-mail: ".$email."<br>";//který se vám odešle, bližší popis viz. $zprava .= "Vaše objednávka: ".$vase objednavka.; //ctete dále pod kódem if (Mail("$emailadr", "$predmet", "$zprava", "From: $odKoho")) { require "potvrzeni.php"; } else { echo "Zprávu se nepodarilo odeslat"; } endif; ?> Zkuste to o poradte me proc mi to nevali. Není to tim ze mam hosting ktery nepodporuje tento emailovy formular. |
||
Zerog Profil |
#4 · Zasláno: 4. 3. 2006, 16:05:51 · Upravil/a: Zerog
tak jsem se mrknul a neco vidim .......
$zprava .= "Vaše objednávka: ".$vase objednavka.; //ctete dále pod kódem dle meho soudu je to chyba .to byse ta promena musela jmenovat $vase objednavka.... |
||
Ralph Profil * |
#5 · Zasláno: 4. 3. 2006, 16:09:56
zmenil jsem to na objednavka, ale stejne se me zobrazi prazda bila stranka zpracovani.php, ja potrebuji aby me naskocila stranka potrzeno.php kde bude to co je vyplneno z formular.php
|
||
PerToon Profil |
#6 · Zasláno: 4. 3. 2006, 16:11:23
No počkej, jestli se ti otevře zpracovani.php a ty chceš potvrzeno.php, tak máš v action toho formuláře špatnou stránku!
|
||
Ralph Profil * |
#7 · Zasláno: 4. 3. 2006, 16:12:21
a co tam mam prepsat?
Dekuji za odpoved |
||
PerToon Profil |
#8 · Zasláno: 4. 3. 2006, 18:26:47
No, kdybys sem napsal ten kód co používáš a ten skript co používáš, dalo by se odpovědět.
|
||
Jur4 Profil |
#9 · Zasláno: 4. 3. 2006, 18:51:33
Dneska jsem takový script psal a dával jsem ho na blog. Kdyztak adresa je v profilu a je to tam popsane.
|
||
Jur4 Profil |
#10 · Zasláno: 4. 3. 2006, 18:53:31
Tak v profilu jsemto nenasel. :) Adresa je jur4.ic.cz
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0