| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Tata Profil |
#1 · Zasláno: 4. 3. 2006, 21:51:51
Vyskúšal som všeličo, kúpil si aj knižky, ale nepomohlo to. Môže mi niekto poradiť?
// Vstup do systému by mal mať iba jeho správca. <form action="neviem_co_by_tu_malo_prist" method"get_alebo_post?" name="login_screen"> <table border="1"> <tr> <td>LOGIN:</td> <td><input type="text" name="login" size="10" maxlength="10"></td> </tr> <tr> <td>PASSWORD:</td> <td><input type="password" name="password" size="10" maxlength="10"></td> </tr> <tr> <td colspan="2" align="center"><input type="submit" name="submit" value="OK"></td> </tr> </table> </form> // Po overení oprávnenia nasleduje formular, v ktorom by sa mali dať generovať riadky. <form action="neviem_co_by_tu_malo_prist" method"get_alebo_post?" name="input_screen"> <table border="1"> <tr> <td></td> <td>NADPIS</td> <td>HODNOTA</td> </tr> <tr> <td>$i</td> <td><input type="text" name="polozka_$i" size="20" maxlength="10"></td> <td><input type="text" name="hodnota_$i" size="10" maxlength="10"></td> </tr> <tr> <td colspan="2"><input type="button" name="pridat" value="PRIDAŤ POLOŽKU" onclick="nejaky_script"></td> <td><input type="submit" name="submit" value="ODOSLAT"></td> </tr> </table> // Sem by sa mali odoslať údaje z formulára </form> <div> <div>hodnota_0$i</div> <div>$i. polozka_0$i</div> </div> <div><a href="login.php">Aktualizované:</a>12.34.56</div> </body> </html> Je to veľmi zjednodušený náčrt, ale myslím, že dosť zrozumiteľný. |
||
| Tata Profil |
#2 · Zasláno: 4. 3. 2006, 21:56:25
Šlo by to aj bez databázy?
|
||
| djlj Profil |
#3 · Zasláno: 4. 3. 2006, 21:59:12
Nechce se mi na to detailně koukat a je to chaotický, takže ti jen poradím, že pokud odesíláš formulářem hesla a podobné věci, tka jedině metodou POST!
|
||
| Tata Profil |
#4 · Zasláno: 4. 3. 2006, 22:03:34
djlj
Stručne: 1. V prvom formulári potrebujem overiť právo manipulácie s druhým formulárom. 2. V druhom formulári zadávať názvy položiek a ich hodnoty s možnosťou pridávania riadkov a tieto nakoniec zobraziť. |
||
| djlj Profil |
#5 · Zasláno: 4. 3. 2006, 22:11:46
Tata
No tak po odeslání formuláře to ověř nějakou podmínkou - pokud údaje budou souhlasit, zobraz druhej formulář, pokud ne, tak nic :). To přidávání položek bych asi řešil sušenkama, kam bych si uložil obsah těch kolonek + i jejich celkovej počet - pak by to jen stačilo vypsat cyklem.. No a do action zadej soubor, do kterého odesíláš data z formuláře.. |
||
| Tata Profil |
#6 · Zasláno: 4. 3. 2006, 22:35:52
djlj
No, jo. Vďaka. Takže ma čakajú ďalšie hodiny štúdia. :-( Asi to inak nepôjde. |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0