Autor Zpráva
Tata
Profil
Vyskúšal som všeličo, kúpil si aj knižky, ale nepomohlo to. Môže mi niekto poradiť?

// Vstup do systému by mal mať iba jeho správca.
<form action="neviem_co_by_tu_malo_prist" method"get_alebo_post?" name="login_screen">
<table border="1">
<tr>
<td>LOGIN:</td>
<td><input type="text" name="login" size="10" maxlength="10"></td>
</tr>
<tr>
<td>PASSWORD:</td>
<td><input type="password" name="password" size="10" maxlength="10"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" align="center"><input type="submit" name="submit" value="OK"></td>
</tr>
</table>
</form>

// Po overení oprávnenia nasleduje formular, v ktorom by sa mali dať generovať riadky.
<form action="neviem_co_by_tu_malo_prist" method"get_alebo_post?" name="input_screen">
<table border="1">
<tr>
<td></td>
<td>NADPIS</td>
<td>HODNOTA</td>
</tr>
<tr>
<td>$i</td>
<td><input type="text" name="polozka_$i" size="20" maxlength="10"></td>
<td><input type="text" name="hodnota_$i" size="10" maxlength="10"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><input type="button" name="pridat" value="PRIDAŤ POLOŽKU" onclick="nejaky_script"></td>
<td><input type="submit" name="submit" value="ODOSLAT"></td>
</tr>
</table>

// Sem by sa mali odoslať údaje z formulára
</form>

<div>
<div>hodnota_0$i</div>
<div>$i. polozka_0$i</div>
</div>
<div><a href="login.php">Aktualizované:</a>12.34.56</div>

</body>
</html>
Je to veľmi zjednodušený náčrt, ale myslím, že dosť zrozumiteľný.
Tata
Profil
Šlo by to aj bez databázy?
djlj
Profil
Nechce se mi na to detailně koukat a je to chaotický, takže ti jen poradím, že pokud odesíláš formulářem hesla a podobné věci, tka jedině metodou POST!
Tata
Profil
djlj
Stručne:
1. V prvom formulári potrebujem overiť právo manipulácie s druhým formulárom.
2. V druhom formulári zadávať názvy položiek a ich hodnoty s možnosťou pridávania riadkov a tieto nakoniec zobraziť.
djlj
Profil
Tata
No tak po odeslání formuláře to ověř nějakou podmínkou - pokud údaje budou souhlasit, zobraz druhej formulář, pokud ne, tak nic :).

To přidávání položek bych asi řešil sušenkama, kam bych si uložil obsah těch kolonek + i jejich celkovej počet - pak by to jen stačilo vypsat cyklem..

No a do action zadej soubor, do kterého odesíláš data z formuláře..
Tata
Profil
djlj
No, jo. Vďaka. Takže ma čakajú ďalšie hodiny štúdia. :-( Asi to inak nepôjde.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0