Autor Zpráva
zis
Profil *
Chtěl bych se zeptat, když generuju věci z db tak ve firefoxu ve zdrojovym kódu to mám vše na jednom řádku. Nejde to nějak udělat aby třeba po záznamu se odřádkovalo, resp. nějaká funkce? Pozor bavim se o podobě ve zdrojovém kódu, neni to tak důležité ale z důvodu estetičnosti a přehlednosti kódu. diks
Hugo
Profil
Stačí přidat entitu \n, tam kde chceš mít řádkový zlom.
zis
Profil *
paráda diks
simka00
Profil
používáte někdo řádně entity tak, aby kód vypadal jako celý psaný v html? mně se to nechce dělat, protože dělám výpis nejčastěji přes apostrofy (echo 'neco';), takže aby fungovaly entity, musel bych to zapisovat takto: echo 'neco'."\n"; přecházet na uvozovky v některých případech taky nechci (víc se mi líbí zápis echo '<table width="">'; než echo "<table width=\"\">";)
WanTo
Profil
simka00
Dyť je to jedno, jak to napíšeš... Hlavní je to, že se v tom TY vyznáš.
simka00
Profil
WanTo
vyznám se dobře, ale třeba to někomu vadí, když si nemůže přečíst zdroják..
koudi
Profil
To je ale jeho problém :)
esemeska
Profil
vy tu mate eproblemy:)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.