Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Exodus Profil |
#1 · Zasláno: 8. 3. 2006, 13:06:02
Prosím snažím se vytvořit přístup mám však problém se session. mohl by mi někdo pomoct? kde mám chybu? protože když vyplním formulář tak se nic nestane.
<?php session_start(); include("connectdb.php"); if (!empty($_POST['id'])) { $login=$_POST['login']; $heslo=$_POST['heslo']; $vysledek = mysql_query("select * from tabulka where login = '$login' and password = '$heslo'"); $pole = mysql_fetch_array($vysledek); $id = $pole['id']; if (mysql_num_rows($vysledek)!==0) { session_regenerate_id(); $_SESSION['id'] = true; echo "<form action='logout.php' method='post'>\n"; echo "<input type='submit' value='odhlásit' />\n"; echo "</form>\n"; } } if (empty($_SESSION['id'])) { if (!empty($_POST['id'])) { echo "<p>Neplatné přihlasovací údaje.</p>\n"; } echo "<form action='login.php' method='post'>\n"; echo "Login: <input name='login' maxlength='30' />\n"; echo "Heslo: <input type='password' name='heslo' />\n"; echo "<input type='submit' value='Přihlásit' />\n"; echo "</form>\n"; exit; } ?> |
||
Peca Profil |
#2 · Zasláno: 8. 3. 2006, 14:15:27
Co má být v proměnné $_POST['id'] ?
|
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 3. 2006, 08:52:58
ID uživatele
|
||
Peca Profil |
#4 · Zasláno: 9. 3. 2006, 09:54:01
No to jo, ale kdy se tam dostane? Ve formuláři nic takového není. Přihlašuje se snad podle jména a hesla a ne podle ID.
|
||
los_adios Profil |
#5 · Zasláno: 9. 3. 2006, 10:39:35 · Upravil/a: los_adios
ID bude pravděpodobně ID uživatele v tabulce tabulka.. Aha, ale jak se tam vzalo před výpisem..;-) My mistake..
|
||
los_adios Profil |
#6 · Zasláno: 9. 3. 2006, 10:42:09
if (!empty($_POST['id'])) {
možná raději if (!empty($_POST['login'])) { |
||
Exodus Profil |
#7 · Zasláno: 9. 3. 2006, 20:32:08
děkuju vyřešeno
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0