Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
dodox Profil |
#1 · Zasláno: 8. 3. 2006, 15:24:58
Mám takový menší problém. Možná je to trochu off-topic a je to detail, ale přece jen...
Mám na stránce menu a dále tam mám přihlašování. Kdy nejsem přihlášen tak položky v menu se chovají tak jak mají. V momentě kdy se přihlásím tak se menu začne chovat mírně nestandartně. Položky v menu sice fungují naprosto v pořádku, ale po kliknutí na libovolnou položku menu se při kliknutí kolem odkazu objeví takové to jemné tečkované ohraničení. Možná jsem puntičkář, ale mě to tam působí rušivě. Všiml jsem si, že mi to dělá i v jiných skriptech u jiných projektů a všechny mají jedno společné. U všech se tento neduch objeví po předešlém přesměrování na danou stránku pomocí fce Header. Nemáte s tím taky někdo nějaké zkušenosti ? Nevíte jak to odstranit ? Není to třeba nějaká chyba v cachování apod. ? Dík... |
||
PerToon Profil |
#2 · Zasláno: 8. 3. 2006, 15:26:28
Pokud je mi známo, tak tečkovaný ohraničení odkaz je úplně všude a vždy.
|
||
dodox Profil |
#3 · Zasláno: 8. 3. 2006, 15:29:19
Hmm no to sice možná jo, ale proč někdy vidět nejde a jindy jo ? Mrkni se na nějaké www na menu a klikni na nějakou jho položku. Tečkované ohraničení se ti neukáže. Většinou. U mých stránek po přesměrování ano, ale je zvláštní že po nějaké době nečinosti stránky už se tahle anomálie neobjevuje. Nepoužívám žádné JS apod. Proto mě to vede k doměnce, jestli není někde problém třeba s cachováním stránky.
|
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 8. 3. 2006, 15:30:53
dodox: Tohle ale vůbec nesouvisí s PHP.
neduch OMG! Jinak odstranit se to dá snadno JSem. |
||
dodox Profil |
#5 · Zasláno: 8. 3. 2006, 15:32:22
Hmm no neduH :) Soráč ulítlo mi to. Nemohl by si mi tu hodit někde ten skriptík, popřípadě nějaký odkaz a nebo aspoň nastínit jak na to ? :)
|
||
Peca Profil |
#6 · Zasláno: 8. 3. 2006, 15:33:43
Tečkování označuje vybraný "prvek". Zkus pomačkat tabulátor a uvidíš. A chceš snad tvrdit, že když se nepřihlásíš, tak tam ty tečky nejsou?
|
||
habendorf Profil |
#7 · Zasláno: 8. 3. 2006, 15:36:16
dodox: <a href="#" onfocus="if(this.blur)this.blur();">text</a>
Případně hledej na této diskuzi výraz "mravenčení". |
||
dodox Profil |
#8 · Zasláno: 8. 3. 2006, 15:36:50
to: peca
Ano přesně tak. Před přihlášením tam ty tečky po kliknutí na prvek nejsou. po přihlášení tam jsou, po nějaké delší nekativitě kdy nechám stránku jen tak být, se tam už taky neobjevují. V přihlašování používám fci Header stejně jako v dalších projektech kde se tato věc objevuje. Proto sem myslel, že problém je u fce Header a cachování. |
||
dodox Profil |
#9 · Zasláno: 8. 3. 2006, 15:37:14
habendorf: Dík moc chlape.
|
||
*Čvachta* Profil * |
#10 · Zasláno: 8. 3. 2006, 15:37:56
Abych pravdu řekl, tam mě se mravenčení kolem odkazů líbí....
|
||
dodox Profil |
#11 · Zasláno: 8. 3. 2006, 15:39:05
to Čvachta: Ano já proti tomu víceméně taky většinou nic nemám. Ale u roll-up menu to vypadá trochu blbě :)
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0