Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 3. 2006, 19:37:17
ahoj, mám problém s php home a to s tímto případem
funguje bezvadně, ale v localhostu se mi nenačítají obrázky, respektive jen některé, tak teda co stím?? Vím, že se to tu už někde řešilo a byla tam i odpověď, ale já to opravdu nemůžu najít, tak promiňte, jsem blbej:-( Apache i MySQL jede bez problémů, jenom ty obrázky nejdou, snad je to velikostí, i když,nevim, pomozte mi jo?? Díky ps:stačí link na ten thread, kde je odpověď, já to hledala dvě hodiny a nic ps: po 100tém zmáčknutí aktualizace mi nějaké obrázky najely, ale jen některé:-( |
||
djlj Profil |
#2 · Zasláno: 8. 3. 2006, 20:21:01
Anonymní
Nemáš k nim jen blbě napsanou cestu? O tomhle slyším poprvé... Obrázky nemají co dočinění s php (teda pokud je negeneruješ scriptem)... |
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 3. 2006, 20:31:34
obrázky mám v poho, je to problém php home, už jsem o tom četl, zkrátka mi tam po nich zůstávají prázdná místa, ale žádná chyba neni hlášena, jakoby tam byly, ale nejsou:-)
|
||
Martin Profil |
#4 · Zasláno: 8. 3. 2006, 20:40:11
chyba neni v php home. http://www.jakpsatweb.cz/faq/nefunguji-obrazky.html
|
||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 8. 3. 2006, 20:45:01
fajn, mám zkopírovaný zdroják z ic.cz a teď jsem to zkoušel a nic ,na ic je to stránka tato. To znamená, že cesty jsou zadány správně, ale blbne něco v v php nebo Apache, už jsem to tu jednou četl, sykra, něco se jenom napíše do config php nebo tak nějak
|
||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 8. 3. 2006, 20:46:57
jse jenom o ty obráky ve článcích, ty obrázky v gafice jsou v poho, až na logo, to je taky velký, asi to bude tou velikostí, zkrátka se nechtějí načítat ty velký obrázky:-(
|
||
Peca Profil |
#7 · Zasláno: 8. 3. 2006, 20:50:53
Nemáš zapnutý nějaký program, který kontroluje spojení? Kdysi mně tady toto dělal netlimiter.
|
||
djlj Profil |
#8 · Zasláno: 8. 3. 2006, 21:42:53
Anonymní
A když napíšeš přímou adresu obrázku, tak se ti zobrazí? |
||
Anonymní Profil * |
#9 · Zasláno: 8. 3. 2006, 21:46:08
jj
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0