Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Nat Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 3. 2006, 17:30:51
Zdravím,
vyrobil jsem si komentáře k článkům. Zatím pouze jednoduché řazení podle data vložení. Teď bych rád dodělal možnost Reagovat. Ptám se na nějaký tip. Napíšu jak bych chtěl postupovat a rád bych věděl jestli se ubírám správným směrem. Do tabulky v db bych přidal další sloupec s názvem id_predka. Do něj bych vždycky vložil id komentáře na který se reagovalo. No a teď mě zajímá tip na funkci, která výběr co provedu seřadí opět podle data, ale pokud bude mít komentář id předka tak ho zařadí za něj. Díky za případný tip Nat |
||
WertriK Profil * |
#2 · Zasláno: 10. 3. 2006, 22:55:24
// nevim jak to mas pojmenovane takze aby jsi vedel co je co
reakce - tabulka do ktere se vkladaji reakce //u kazde reakce bude id komentare ke kteremu se vztahuje [id_predka] komentare - tabulka s komentari datum - v obou takulchal se musi jmenovat stejne SELECT * FROM reakce AS r, komentare AS k WHERE r.id_kom = k.id ORDER BY k.datum, r.datum LIMIT 0 , 30 |
||
WertriK Profil * |
#3 · Zasláno: 10. 3. 2006, 22:55:56
ten limit tam byt nemusi ...
|
||
Nat Profil * |
#4 · Zasláno: 11. 3. 2006, 11:07:33
Jestli to dobře chápu, tak tím, že to budu mít ve dvou tabulkách mi tenhle SQL dotaz nahradí funkci na řazení? To znamená, že výsledek toho SELECT bude seřazený i podle předka. Co se ale stane, když bude reakce na reakci? Nějak mi to nesedí, ale díky za nápad.
Nat |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0