Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Chcel by so sam opytat, co treba napisat do html kodu ked chcem odkazovat na nejaky php subor.
Dakujem moc pjekne za skoru odpoved.
Cirdan
halogan
Profil
<a href="./slozka/soubor.php">huh?</a>
Nejak jsem vas dotaz nepochopil.
Anonymní
Profil *
No ide o to, ze v tom php-cku mam pocitadlo a teraz by som to nejako chcel prilepit do toho html.
Dufam ze takto to je uz zrozumitelnejsie. Inac ked je toto to co chcem, ma to byt aj stou bodkou pre "./slozka/soubor.php", alebo sa tam ta bodka dostala len nahodou?
Diky velmi moc.
Yuhů
Profil
počítadlo? Inu, jsou dva druhy php počítadel. Obrázková a includovací.

Pokud váš php skript generuje obrázek, tak se do html vkládá jako obrázek:

<img src="ten-php-skript.php">

Pokud je to jenom nějaká komponenta, která se má vyhodnocovat při odesílání, vkládá se většinou includem:

<?
include "./ten-php-skript.php"
?>

Ta tečka označuje aktuální adresář. Pokud ji chcete smazat, musíte smazat i to lomítko, mohlo by to pak fungovat. Při includování je dobrým zvykem tam tu tečku lomítko dávat, aby php engine nepopletl adresář.
Anonymní
Profil *
Dakujem. To je ono.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.