Autor Zpráva
mickey76
Profil *
Ahoj, jak do tohoto kodu zapracovat zobrazeni informacniho diagolu? Vyzkousel jsem onClick='alert('neco')' , ale zadny dialog se nezobrazil, tak jsem zvolil onClick='alert()' a dialog se zobrazil, takze chyba bude v uvozovkach nebo v necem jinem, ale ja osobne nevim v cem.
A dale bych potreboval poradit, jak mam udelal, aby se po vymazani polozky objevila stejna stranka, ze ktere jsem polozku vymazal a ne vzdycky zacatek vypisu polozek?

<? echo "<form action='index.php' method='post'><input type='hidden' name='akce' value='ukazat'><input type='hidden' name='delete' value='$row[ID]'><input type='hidden' name='delete_polozky' value='1'><td align='center'><input type='image' src='images/delete.gif' title='Smazat položku' onClick='submit()'></td></form>";?>

Predem dekuji. Tomas
Anonymní
Profil *
onClick="alert('neco');"
mickey76
Profil *
Anonymní

nefunguje a nezapomen, ze je to pro PHP.
djlj
mickey76
onclick=\"alert('text..')\" určitě musí jít...
mickey76
Profil *
djlj
No je jina, tohle funguje. :o) A nevedel by jsi nahodou, jak to udelat u confirm, protoze u false i true se polozka vymaze?
djlj
mickey76, úplně stejně - onclick=\"return confirm('text')\" ;).
mickey76
Profil *
djlj
Jsi frajer, dekuji. :o) A jak jeste udelat history.go(0) ?
djlj
Asi href=\"javascript:history.go(0);\"
mickey76
Profil *
djlj

Nefunguje :o( onclick=\"return confirm('Chcete opravdu smazat položku $row[Name] ?');\"href=\"javascript:history.go(0)
djlj
Takto ne?

onclick=\"return confirm('Chcete opravdu smazat položku $row[Name] ?');\" href=\"javascript:history.go(0)\"
mickey76
Profil *
djlj
Nediv se, jsem zacatecnik :o) Ani tohle nefunguje :o( Nemuze byt problem v tom, ze mam udelane stranovani?
peca
Profil *
nemůže být problém třeba v tomhle...
onclick=\"return confirm('Chcete opravdu smazat položku ".$row[Name]." ?');\" href=\"javascript:history.go(0)\"
peca
Profil *
Jeste by asi mely byt uvozovky i tady
$row["Name"]
Teda pokud neni Name promena
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0