Autor Zpráva
shArk
Profil
mám skript

<?

if ($_POST["upload"] == 1)
{ $upload = true;
$ADR = "upload";
if ( !is_file($_FILES['SUBOR']['tmp_name']) )
{ echo "<span class=\"warning\"><p>Žiadny súbor nebol uploadovaný !!</p>";
$upload = false; }
else
{ if ( $_FILES['SUBOR']['size']>500000 )
{ echo "<span class=\"warning\"><p>Súbor je príliš velký !!</p></span>";
$upload = false; }
if ( $_FILES['SUBOR']['type'] == "image/jpeg" )
{ echo ""; }
else
{ echo "<span class=\"warning\"><p>Súbor musí byt JPG !!</p></span>";
$upload = false; } }
if ($upload == true)
{ if ($_FILES['SUBOR']['type'] == "image/jpeg")
{$pripona = ".jpg";}
$NAZOV_SUBORU = 'SUBOR'.$pripona;
if ( move_uploaded_file($_FILES['SUBOR']['tmp_name'], "$ADR$NAZOV_SUBORU" ))
{ echo "<p>Súbor bol uploadnutý :)</p>"; }
else
{ echo "<p>Súbor sa nepodarilo uploadovat !!</p>"; } } }
else
{ ?>
<FORM action="<? ECHO $_SERVER["PHP_SELF"] ?>" method="POST" ENCTYPE="multipart/form-data">
<div align="center">
<input type="file" name="SUBOR" />
<input type="submit" value="Uploadovat" />
<input type="hidden" name="upload" value="1" />
</div>
</FORM>
<div align="center">
<p>
<? } ?>
</p>
</div>



po uploadnutí obrazka mi vypíše :: Súbor bol uploadnutý :)

ale v zložke upload nemám nič :( čo mám spraviť ?
WertriK
Profil *
mas tam chybicku

$ADR = "upload";
$NAZOV_SUBORU = 'SUBOR'.$pripona;

->

move_uploaded_file($_FILES['SUBOR']['tmp_name'], "$ADR."/".$NAZOV_SUBORU" )
shArk
Profil
prepáč ale som začiatočník.. kam to mám dať ?
WertriK
Profil *
toto :
move_uploaded_file($_FILES['SUBOR']['tmp_name'], "$ADR$NAZOV_SUBORU")

nahrad timto :

move_uploaded_file($_FILES['SUBOR']['tmp_name'], "$ADR."/".$NAZOV_SUBORU")
shArk
Profil
no ono to ajtak neuploaduje :(
ikso
Profil
Nastavil si atributy pre zapis zlozke, kam to uploadujes ?
shArk
Profil
no nato vždy zabudnem..
shArk
Profil
nejde.. už som nastavil všetko a nejde :( vam to ide ?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.