Autor Zpráva
MilanJ
Na začátku stránky formuláře testuju, jestli session existuje, a pokud ne, načtou se do formuláře data z DB.
ta podmínka vypadá následovně: if (isset($_SESSION['edit']))

Ve formuláři je session vytvořena: $_SESSION['edit'] = "runing";, aby nedocházelo k přepisování dat po reloadu stránky (stránka volá sama sebe). Potud všechno OK.

Když formulář úspěšně uložím (tj.nevrátí se kvůli nějaké chybějící položce formu), chci session zrušit, ale to se mi nedaří.
Session ruším takhle: unset($_SESSION['edit']);

Když pak spustím stránku znovu (nebo provedu reload), session stále existuje.

Jak session zruším tak, aby if (isset($_SESSION['edit'])) vyhodnotil, že session neexistuje?
WertriK
Profil *
Stary znamy problem s reloadem, neco podobneho jsem zkousel - udelat si pojistku k formulari [ $_POST["send"] ] Ale bohuzel ten samy problem, proste reload tady obnovy ty hodnoty jake na tu stranku prisli a nepouzije ty co se vygenerovaly.

Lze to osetrit tak ze, formular a php[co zapisuje hodnoty] budou zvlast [napr. form.html a insert.php ].
MilanJ
Já jsem to vyřešil tím, že jsem založil session u které se v průběhu mění hodnota a na začátku formuláře se vyhodnocuje obsah session. Ale jestli je to správný postup, jestli neexistuje něco elegantnějšího...
Myslel jsem si, že založením a zrušením session to hravě vyřeším, ale ono ne. Kdyby se session zrušila, problém by to nebyl, ale mě prostě zrušit nejde.:-(
error414-
Profil *
davejte vykonavaci scripty do jineho souboru nez zobrazovani
MilanJ
davejte vykonavaci scripty do jineho souboru nez zobrazovani
Tomu jsem se chtěl vyhnout.
error414-
Profil *
je to nejlepsi cesta
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0