Autor Zpráva
milan
Profil *
zdar lidi, v php sem zacatecnik, na stranky sem si udelal takovej jednoduchej redakcni system, články vkládam přes html formulář, do textarea, článek se přes metodu post pošle na další stránku, a uloži se jako obsah texťáku, při načtení článku, se přes fopen() přečte obsah textáku a vypíše, jedinej problém je s uvozovkama, pokud do textu někde zadám uvozovky php si je převede na \", chápu proč, ale jak mám zajistit aby se při načtení do html kódu kde už jde jen o prostý text tyto uvozkvy převedly zpátky?.. přemejšlel jsem o tom, že bych to udělal přes pole, ale zatim se tolik nevyznam ve funkcich spojenych s polema, pokud ma nekdo nejakej napad tak ho sem napiste THX ;)
WanTo
Profil
$text = stripslashes($text) ?
BaTeCzKo
Profil
Snadno:


$textkulozeni=stripslashes($textkulozeni);


Tenhle kód ti zajistí, že se odstrani ty kraviny. :-)
BaTeCzKo
Profil
heh, píšu a koukám, že mě někdo předběhnul :D
milan
Profil *
dik moc chlapi ;)
BaTeCzKo
Profil
milan
za málo :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.