Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
IgoVlk Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 3. 2006, 18:35:00
Zdravim, dostal jsem rozkaz vlozit do stranek RSS ctecku s aktualnim zpravodajstvim. Kdyz jsem stranky testoval na wz.cz, tak script funkoval dobre, ale po nahrani na ha-vel.cz mi script prestal fungovat. Zjistil jsem, ze cely problem je ve cteni externiho souboru (.php/.xml). Pouzival jsem fci FOpen a Fread k nacteni zdrojoveho kodu stranky do promenne, ktera se pak dale zpracovava a formatuje. Script vypada takhle:
Naznate nejakou jinou alternativu jak naloadovat obsah stranky do pole/promenne? Moc dekuji za pripadne odpovedi, IgoVlk. |
||
WanTo Profil |
#2 · Zasláno: 22. 3. 2006, 18:37:03
Nějak jsem nepostřehl, co vlastně nefunguje.
Jak se to chová na ha-vel.cz? |
||
BaTeCzKo Profil |
#3 · Zasláno: 22. 3. 2006, 18:46:13
Myslím že to jde prý i nějak přes mysql, ale teď si nevzpomínám. (možná to není pravda, fakt nevím). :)
|
||
IgoVlk Profil * |
#4 · Zasláno: 23. 3. 2006, 15:59:14
WanTo: nic se nestane. Script se spusti s praznou hodnotou $buffer, takze se nema co zpracovat. Ani chyba se nikde nenahlasi. Problem bude asi ve fci FOpen, ktera asi bude na havlu zakazana, takze potrebuju nejakou jinou fci, ktera dokaze naexportovat soubor.
BaTeCzKo: Pres MySQL? S databazema trosku pracuji a vubec me nenapada jak. Ukazku scriptu RSS ctecky mate na http://www.igovlk.wz.cz/OpenSource%20scripts/rss.php |
||
WanTo Profil |
#5 · Zasláno: 23. 3. 2006, 16:03:14 · Upravil/a: WanTo
IgoVlk
fci FOpen, ktera asi bude na havlu zakazana Spíš si myslím, že tam máš někde chybu a na havlu jsou vypnuté chybové výstupy. Přidej na začátek skriptu toto: error_reporting(E_ALL); a zkus to znovu pustit. |
||
koudi Profil |
#6 · Zasláno: 23. 3. 2006, 16:04:19
IgoVlk
Nejsem si takhle z hlavy jistej, ale mam poct, že se pro fopen dá zakázat načítání z jiných serverů (jmenuje se to myslím urlwraper, nebo tak nějak). Takže buď se dohodnout s adminem serveru na povolení, nebo zkusit CURL (to je alternativa, ale nemusí být všude) |
||
IgoVlk Profil * |
#7 · Zasláno: 23. 3. 2006, 16:46:56
WanTo
zkusil jsem na zacatek vlozit error_reporting(E_ALL) a napsalo mi to tohle:
Takze koudi ma asi pravdu. Pokud nekdo vite z hlavy zapis fce CURL, tak mi ji sem muzete napsat. Zatim jsem se s ni jeste nesetkal a v knizce seznamu fci ji popsanou nemam. |
||
havs Profil |
#8 · Zasláno: 23. 3. 2006, 18:09:24
a přes fci file_get_contents() to taky nejde natáhnout a pak "explodnout" do pole? ... asi ne bude nejspíš ošetřen celý přístup zvenčí
|
||
IgoVlk Profil * |
#9 · Zasláno: 23. 3. 2006, 18:32:25
havs
jo, bohuzel tohle jsem uz taky zkousel. Ani include nejakeho textu z venci mi nefunguje, takze to bude asi zakazane vse. Nenapada nekoho jak to vyresit? Asi jedinou moznost vidim vlozit iframe na me stranky, kde mam script rss ctecky, to by melo fungovat. http://www.igovlk.wz.cz/OpenSource%20scripts/rss.php?rss=http://www.ce skenoviny.cz/sluzby/rss/domov.php&cols=5&info=false Pokud ma nekdo jiny napad, jak vlozit tenhle text (kdyz uz ne script) jinak nez pres iframe, tak se snim. Diky moc |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0