Autor Zpráva
Školník
Profil
Jak mohu zajistit, aby mi to nevypisovalo tuto chybu?
V $id je někdy hodnota, ale někdy taky ne. Pokud tam je, tak je to samozřejmě v pořádku. Pokud ne, tak to vyhodí hlášku. Zkoušel jsem !isset, !empty, ale to tento problém neřeší, jen to vyhodí hlášku o řádek výš. Díky
Peca
Profil
Co tak @$_GET nebo @isset ? Případně vypnout v php.ini hlášení warningů.
Školník
Profil
Díky, to funguje. Zjistil jsem, že je to at-operátor, ale proč to s ním jde a bez něj ne?
Peca
Profil
Ono to s ním taky nefunguje. Jenom to nevypisuje chybu :-)
Školník
Profil
;-) Dik
jozob
Profil
To mi je nejaké divné... V tomto kóde...
if(isset($_GET['id'])
...Som sa nikdy nestretol s poznámkou (samozrejme mám zapnuté všetky warningy)
Hugo
Profil
Souhlasím s jozob.

Místo potlačení chybové hlášky je korektnější použít


if (IsSet($_GET['id']))
{
print $_GET['id'];
}
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.