Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hrouzek Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 3. 2006, 19:18:34
Nazdar,
neví náhodo někdo co znamená tato chybová hláška: Warning: copy(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp/imgDwNU5f) is not within the allowed path(s): (/pub/svestkawa/petrsvestka.com) in /pub/svestkawa/petrsvestka.com/web/www/galerie/admin/prod_new_noopt.ph p on line 96 Warning: copy(/tmp/imgDwNU5f): failed to open stream: Operace nenĂ povolena in /pub/svestkawa/petrsvestka.com/web/www/galerie/admin/prod_new_noopt.ph p on line 96 Fout bij upload imagebestand. Mám totiž takovou galerii, kde se fotky ukládají do databáze a na localhostu mi to funguje bez problémů, ale na internetu to už nefunguje. Kde se dalo tak jsem dal na soubory i adresáře práva 777, ale pořád nic to nedělá. Ta galerie není moje stáhle jsem si jí z netu. Nechápu proč mi to na localhostu jde a na netu už ne. Všem dík za odpovědi. |
||
koudi Profil |
#2 · Zasláno: 30. 3. 2006, 19:51:20
No, podle mě to s MySQL nemá co dělat. Tohle omezení znamená, že safe_mode = on, tudíž to mnohem přísnějc hlídá právak souborům (složkám) kam přistupuješ. Co já vim, tak s tim sou někdy docela problémy.
|
||
hrouzek Profil * |
#3 · Zasláno: 30. 3. 2006, 19:55:54
a co stím mám dělat? mě nic nenapadá
|
||
WertriK Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 3. 2006, 20:22:04
zkus nahradit funkci copy(); funkcí move_uploaded_file(); viz http://php.ftp.cvut.cz/manual/cs/function.move-uploaded-file.php
|
||
hrouzek Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 3. 2006, 20:25:18
Tak místo funkce copy() jsem dal move_uploaded_file(), ale vyhodilomi to tuto hlášku:
Warning: move_uploaded_file(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp/imgYGDft6) is not within the allowed path(s): (/pub/svestkawa/petrsvestka.com) in /pub/svestkawa/petrsvestka.com/web/www/galerie/admin/prod_new_noopt.ph p on line 96 Fout bij upload imagebestand. |
||
hrouzek Profil * |
#6 · Zasláno: 31. 3. 2006, 21:07:11
Zkoušel jsem dát i is_uploaded_file(), ale pořád mito dává varovnou hlášku
|
||
Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 1. 4. 2006, 01:29:30
nastav slozce tmp prava na 777
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0