Autor Zpráva
Ighor
Profil *
dobry den,
s php teprve zacinam, tekze nemam moc zkusenosti. Doposud jsem php soubory nahraval rovnou na internet a testoval je z webu. Dnes jsem si ale rekl, ze bych si mohl nainstalovat na svuj pocitac Apache, Mysql a ostatni potrebne veci. Vybral jsem si k tomu balik EasyPHP.
Nainstaloval jsem si EasyPHP, podle ruznych prirucek na netu jsem si par veci nakonfiguroval aby vse fungovalo tak jak chci, ale stale se mi pri zobrazeni nejakeho php souboru zobrazuje jen tenhle soubor. nenacita si obrazky a jine externi soubory odjinud, nefunguji odkazy, nepredava jinym php souborum hodnoty promenych... atd

poradite mi prosim jak to napravit?

predem dekuji
Zerog
no nevipada to ze by to jelo ....
1. zapni apache.exe
2. do prohlizece napis localhost
3. v adresari kterej mas jako root tak tam vytvor soubor treba index.php a do neho napis tohle:

<? echo "jede to" ?> kdyz se ti zobrazi v prohlizeci jede to tak je vse ok ...kdyz se neobevi nic a kdyz se v zdroj. kodu napise i to s tim echo tak nejede apache ...
souki
v souboru s nastavením apache (nějaký ini nevim ted jaký) je položka "document root" nebo tak něco... tam si hlavně nastav složku kde to máš uložený
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0