Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
lidi juknete pls na web http://isee-enemy.ic.cz v prostredni tabulce s textem je pouzit <iframe> problém vsak zpocivá v tom, že se velikost tabulky automaticky nezvětší na požadovanou délku. kdyz pouziju <?include()?> tak se sice tabulka zvetsi na pozadovanou délku, ale nejde do té tabulky odkázat hyperlinkem <a href=.... target=xxx> jako na <iframe name=xxx>
Dodke
Profil
Hi, myslim, ze iframy sa technicky vobec nedokazu prisposobovat - mozes to vyriesit iba velmi komplikovanym JS - ale to fakt neodporuccam. Celkovo, ak mozem poradit. Skus sa iframom vyhnut, pokial mozes. Je fakt iba zopar (velmi malo) pripadov, kedy sa oplatia.
Urcite tam pouzi include v php, a to tak, ze si das do suboru header.php hlavicku stranky, do suboru foot.php si napises patu stranky a do suboru napr. text.php s textom potom iba napises:

<?php inlcude 'header.php'; ?>

<h1>Tu bude tvoja stranka</h1>
<p>texttexttexttexttexttexttexttext</p>

<?php inlcude 'foot.php'; ?>

Je to najjednoduchsie riesenie, ktore sa bezne pouziva, (aspon u mna) a odkazy potom budu v tvare <a href="text.php">nieco</a>.
Nesporna vyhoda je to, ze menu a aj cely design stranky ti taka z 2 suborov a da sa to lahko menit. Vela stastia...

Neviem - aspon podla mna. Uvidme, co povedia ostatni :)
Anonymní
Profil *
Díky moc, potreboval jsem neco, kde bych nemusel menit menu na vsech strankach... i framy by stačilo, ale nemění velikost tabulky ve ktaré je. Ještě jednou díky. Ušetřil jsi mi spoustu problémů :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.