Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Cubex Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 4. 2006, 14:09:04
Jde nastavit vlastní adresář, kde se budou ukládat dočasné sobory(v rámci hostingu) ?
Přenáším obrázek $_FILES['obrazek']['tmp_name'] |
||
juneau Profil |
#2 · Zasláno: 12. 4. 2006, 14:48:09
K cemu je to potreba? Pouzivate funkci copy() nebo move_uploaded_file()? Ta prvni pri zapnutem SAFE_MODE zlobi, ta druha ne.
|
||
Cubex Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 4. 2006, 15:11:02
Jo jenže když zlobí dočasný soubor, tak ho ani move_uploaded_file() nepošlu, ne ?
|
||
juneau Profil |
#4 · Zasláno: 12. 4. 2006, 15:26:03
No on si ho myslim server nekam ulozi, ale pri snaze dostat ho pomoci copy() do vlastniho adresare zjisti, ze (SAFE_MODE) k docasnemu adresari nemate mit pristup (neni ve vasich slozkach, v rootu) a nepovoli to. zatimco fce move_uploaded_copy() pracuje pouze s uploadlymi soubory, takze se o ni server tolik nestara. Staci vymenit ty funkce a nechat stejne parametry a zkusit to. mne to pomohlo.
|
||
Cubex Profil * |
#5 · Zasláno: 12. 4. 2006, 16:56:42
Jde mi o problém:
Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/html/stranky/miragoweb-zaloha/public_html/edit/data/nahled.ph p on line 36 Include soubor vkládaný do formuláře: <? Řádek 36: $kopirovani = imagejpeg($cesta, $cesta, $komprese); To samé to vypisovalo i u minulého způsobu bez move_uploaded_file a $_FILES["obrazek"]["tmp_name"] místo obrázku Opravdu budu rád, kdyby si s tím někdo věděl rady. Ten warning to hazí jak na serveru, tak i na localu. |
||
juneau Profil |
#6 · Zasláno: 12. 4. 2006, 17:12:49
No nevim, ale me prijde logicky vzit ten obrazek, nakopirovat ho na server, pres move_uploaded_file() jej ulozit do sve slozky, na kterou si muzes nastavit prava a pod a potom s nim tedy zacit pracovat. takhle se ho snazis upravovat v temp adresari serveru a tam mas podle me fakt jen velmi omezeny pristup
|
||
juneau Profil |
#7 · Zasláno: 12. 4. 2006, 17:14:05
a je taky nutne, aby u tech img_ funkci byly ty dva parametry stejne? nemuze byt problem v tom?
|
||
Cubex Profil * |
#8 · Zasláno: 12. 4. 2006, 17:33:00
Stejné scripty, lépe řečno téměř stejné scripty, jsem už dělal na servrech od Webzu, přes Pipni až po Nový Hosting a žádný problém, nevidím důvod proč bych neměl mít práva k upravování na localu možná(určitě), ale na serveru fakt ne.
|
||
juneau Profil |
#9 · Zasláno: 12. 4. 2006, 17:42:44
Jooo, dal uz me nic nenapada.
|
||
Cubex Profil * |
#10 · Zasláno: 13. 4. 2006, 16:03:18
A nemohlo by to třeba být. Tím, že jak mám:
$kopirovani = imagejpeg($cesta, $cesta, $komprese); bych měl místo proměnné $cesta dát proměnnou v které bych fopen() otevřel ten obrázek ? |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0