Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
X-zibit Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 4. 2006, 21:02:43
pls nevim kam to mam napsat ale mam animaciu v .gif a ci by sa nedalo dat k nej 2 tlacitka [start a stop]
a ked dam start tak zacne a ked stop tak sa zastavi z vasich prikladov som si pozrel toto <marquee id="jezdec">jezdící text</marquee> <input type="button" onclick="document.getElementById('jezdec').stop()" value="stop"> <input type="button" onclick="document.getElementById('jezdec').start()" value="start"> ale to ked som pomenil mi neslo mozte mi pls pomoc?? |
||
koudi Profil |
#2 · Zasláno: 12. 4. 2006, 21:17:33
imho gif takto ovládat nemůžeš.
btw. je lepší nedávat na web nic, co se hejbe |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#3 · Zasláno: 12. 4. 2006, 21:40:18
S gif animací to nepůjde, jedině se zvukem nebo videem. www.jakpsatweb.cz/enc/video.html
Jde vytvořit gif, který se animuje n krát, jestli ti to pomůže. Pokud bys dal 1x, tak při reloadu obrázku, což jde pomocí JS zařídit, by se animace 1x spustila. Pak jse udělat animaci pomocí JS z jednotlivých obrázků koudi btw. je lepší nedávat na web nic, co se hejbe Animace počasí je čestná výjimka, na rozdíl od rotujícího zavináče. |
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 12. 4. 2006, 21:42:38 · Upravil/a: habendorf
No metodu stop by šlo udělat, ale je to haluz. Dost často totiž anigif odpálí nějaký JS :o)
(pls nebrat vážně) |
||
X-zibit Profil * |
#5 · Zasláno: 12. 4. 2006, 22:25:37
bys dal 1x, tak při reloadu obrázku, což jde pomocí JS zařídit, by se animace 1x spustila
a plssssss mozes mi to sem naqpsat? |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#6 · Zasláno: 12. 4. 2006, 22:50:53
Odvolávám, co jsem slíbil. IE a Firefox reloudne stejný obrázek a animace běží od začátku, Opera vzdoruje.
|
||
souki Profil |
#7 · Zasláno: 13. 4. 2006, 14:42:12
já bych asi dal dva různé obrázky.... ale to neúůjde zastavit v půlce na aktualním snímku
|
||
habendorf Profil |
#8 · Zasláno: 13. 4. 2006, 14:45:30
IMHO je to neřešitelné. Viděl bych to na flash.
|
||
souki Profil |
#9 · Zasláno: 13. 4. 2006, 14:48:43
ale kdyby to někdo opravdu chtěl tak by to šlo takhle:
snímky do jednotlivých souborů a animaci udělat přes JS... práceby se uštřila díky generování z PHP.... ale to by se jěště musel dělat preloader apod.... jde to.... ale blbě..... |
||
X-zibit Profil * |
#10 · Zasláno: 13. 4. 2006, 16:57:03
souki
animace v JS umim ale ja mam hotovy gif a ten ma cca 20 obrazkov a to bi bol dlhy script:/ a jeste ani neumim to pak pres JS zastavit a pustit |
||
souki Profil |
#11 · Zasláno: 13. 4. 2006, 16:58:47
gif ovládat asi nepůjde tak sem myslel dát snímky do jpg a že by je JS prohazovalo... pak už je to jen otázka ZapniCasovani() a ZrusCasovani()
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0