Autor Zpráva
X-zibit
Profil *
pls nevim kam to mam napsat ale mam animaciu v .gif a ci by sa nedalo dat k nej 2 tlacitka [start a stop]
a ked dam start tak zacne a ked stop tak sa zastavi

z vasich prikladov som si pozrel toto
<marquee id="jezdec">jezdící text</marquee>
<input type="button" onclick="document.getElementById('jezdec').stop()" value="stop">
<input type="button" onclick="document.getElementById('jezdec').start()" value="start">
ale to ked som pomenil mi neslo mozte mi pls pomoc??
koudi
Profil
imho gif takto ovládat nemůžeš.

btw. je lepší nedávat na web nic, co se hejbe
Radek Hrabůvka
Profil
S gif animací to nepůjde, jedině se zvukem nebo videem. www.jakpsatweb.cz/enc/video.html
Jde vytvořit gif, který se animuje n krát, jestli ti to pomůže. Pokud bys dal 1x, tak při reloadu obrázku, což jde pomocí JS zařídit, by se animace 1x spustila. Pak jse udělat animaci pomocí JS z jednotlivých obrázků

koudi btw. je lepší nedávat na web nic, co se hejbe Animace počasí je čestná výjimka, na rozdíl od rotujícího zavináče.
habendorf
Profil
No metodu stop by šlo udělat, ale je to haluz. Dost často totiž anigif odpálí nějaký JS :o)
(pls nebrat vážně)
X-zibit
Profil *
bys dal 1x, tak při reloadu obrázku, což jde pomocí JS zařídit, by se animace 1x spustila
a plssssss mozes mi to sem naqpsat?
Radek Hrabůvka
Profil
Odvolávám, co jsem slíbil. IE a Firefox reloudne stejný obrázek a animace běží od začátku, Opera vzdoruje.
souki
Profil
já bych asi dal dva různé obrázky.... ale to neúůjde zastavit v půlce na aktualním snímku
habendorf
Profil
IMHO je to neřešitelné. Viděl bych to na flash.
souki
Profil
ale kdyby to někdo opravdu chtěl tak by to šlo takhle:
snímky do jednotlivých souborů a animaci udělat přes JS... práceby se uštřila díky generování z PHP.... ale to by se jěště musel dělat preloader apod....
jde to.... ale blbě.....
X-zibit
Profil *
souki
animace v JS umim ale ja mam hotovy gif a ten ma cca 20 obrazkov a to bi bol dlhy script:/
a jeste ani neumim to pak pres JS zastavit a pustit
souki
Profil
gif ovládat asi nepůjde tak sem myslel dát snímky do jpg a že by je JS prohazovalo... pak už je to jen otázka ZapniCasovani() a ZrusCasovani()
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.