Autor Zpráva
Kos
Profil *
Zdravím,

je možné si ponechat PHP kod na jednom serveru ve 2 verzich s tim, ze si bude sahat jen do databaze s jinym jmenam a jmena tabulek a sloupcu zustanou stejne?

Diky
Webspy
Profil
nemohl bys to popsat trošku srozumitelněji, prosím?
Kos
Profil *
:)

Tak PHP kod si sahá do databáze např. ADAM .... pak je v kodu info, jak se jmenuji vsechny tabulky uvnitr databaze.

Jde mi o to, jestli stejny kod muzu vyuzit tak, ze jen zmenim jmenu databaze např. na EVA vsechny tabulky a sloupce zustanou stejne pojmenovany... a budu to mit ulozeno na webzdarma.cz.

Jde to?
Hugo
Profil
Pokud to dobře chápu, tak to nepůjde. Protože na wz máš nárok jen na jednu databázi. Jinak to samozřejmě poběží, ale chce to lepší server.
Kos
Profil *
Tak to je docela čára přes rozpočet... ale dalo by se to udělat tak, že bych si vytvoříl na webzdrama ještě jeden web a pak by si na něj šahal, ne?

Jestli by to teda nebylo proti nějakým pravidlům :(
finc
Profil *
Nechci do toho nějeka rýpat, ale proč používate 2 DB? Já mám v DB asi 150 tabulek a nějak mě nenapadlo vytvářet novou. Co se týče pojmenování, možná nějaký prefix by to vyřešil (adam_uzivatel, eva_uzivatel, adam_prava, eva_prava, apod.).
Hugo
Profil
Kos

To neni moc dobry napad. Toto se resi standardne tak jak radi finc - pomoci prefixu.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.