Autor Zpráva
Adca
Profil *
Pokud to neni jasne. Potrebuju do stranek dat statistiku toplistu a chci se vyhnout iframu. Bohuzel
include  'http://toplist.cz?blablabal';

nefinguje. Zkusil jsem require a vyrozumel jsem, ze skript hleda slozku http://neconeco v lokalnim adresari. Vedel by nekdo jak na to ????
Peca
Profil
Zkus to třeba přes příkaz file. Include má problém s parametrama.
Leo
Profil
Include funguje jen v pripade, ze pracujete s lokalnimi soubory serveru, ne vzdalenymi pres http. Leo
djlj
Profil
Include funguje jen v pripade, ze pracujete s lokalnimi soubory serveru, ne vzdalenymi pres http.
Include funguje i se vzdálenými soubory, rozdíl je ale v tom, že z lokálních souborů můžete přebírat např. proměnné, zatímco ze souborů vzdálených získáte jen html verzi a nijak víc s tím pracovat nejde.
djlj
Profil
Adca
Právě jsem zkoušel include("http://toplist.cz"); a bez problému, zkus třeba změnit ty uvozovky ' za ".
medden
Profil *
Taká Leova obľúbená otázka: čo znamená, že to nefunguje?

Možno je to spôsobené allow_url_fopen, viac manuál.
alois
Profil
sorry, splet jsem kategorii....
původní obsah vymazán.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0