Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
alois Profil |
#1 · Zasláno: 14. 4. 2006, 02:34:51
Ahoj, potřeboval bych poradit.
Mám na webu adresářovou strukturu na které beží php skript- ./fotoalbum/hodn Potřeboval bych zjistit zda ./fotoalbum/hodn/nahledy je složka. Pokud není (neexistuje) vytvořit ji. Zkoušel jsem : $cestanahledy=($cesta."/nahledy"); v proměnné cesta je fotoalbum/hodn if(!is_dir($cesta."/nahledy")){ echo "rrrttttttrrrrrrr"; mkdir("/".$cestanahledy."/", 0777); } i bez obou uvozovek jsem zkoušel nebo taky jsem zkoušel if(!file_exists($cesta."/nahledy")){ echo "rrrttttttrrrrrrr"; mkdir("/".$cestanahledy."/", 0777); } Když už se povedlo překonat podmínku if(!is_dir($cesta."/nahledy")) došlo to k mkdir a tam error..... Takhle ja k to mám napsané to cyklus obejde jako kdyby složka existovala, ale ona neexistuje. Nevím jak vytvářet složky...jak zjišťovat zda jsou složky..... |
||
Niel Profil * |
#2 · Zasláno: 14. 4. 2006, 02:42:16
a skusit to takto?
mkdir($cestanahledy, 0777); |
||
alois Profil |
#3 · Zasláno: 14. 4. 2006, 02:55:13
Zničeho nic se složka vytvořila ale s chmod 405...... tak nevím
řekl bych že beze změny na kódu, ale teď funguje |
||
WertriK Profil * |
#4 · Zasláno: 14. 4. 2006, 10:12:42
Na vytvoreni slozky pouzivej FTP funkce, uz jsem to sem psal nekolikrat zkus hledat ....
Toto si nejad odporuje, nemyslis ? if(!file_exists($cesta."/nahledy")){ echo "rrrttttttrrrrrrr"; mkdir("/".$cestanahledy."/", 0777); } Potřeboval bych zjistit zda ./fotoalbum/hodn/nahledy je složka. Pokud není (neexistuje) vytvořit ji. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0