Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
creck Profil |
#1 · Zasláno: 16. 4. 2006, 17:49:20
zdravim vsechn, potreboval poradit s nasledujicim:
v DB mam nejaka data, ty potrebuju vypsta do tabulky, avska s maximalnim poctem sloupcu, ktere si budu nastavovat. Udelal jsem nejekaou funkci, ale dal uz nejsem schopen to dodelat ... jestli budete nekdo tak ochotnej, prosim a poradite mi! Diky Tady je to, co jsem vytvoril ... <?php /* * * vypis obrazku pro kategorii * */ function photo_result($kat, $podkat, $TD = 1) { // najdeme fotografie $db_result = DBdotaz('SELECT id FROM photos WHERE kat=\'' . $kat . '\' and podkat=\'' . $podkat . '\''); // zacatek tabulky $table .= '<!-- zobrazeni obrazku -->' . "\n" . '<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">' . "\n"; // pocet obrazku $countPhotos = DBpocet($db_result); // zadne obrazky if($countPhotos=='0') { $table .= '<tr><td><p class="center red">Žádné obrázky</p></td></tr>' . "\n"; } else { // vypiseme radky $countTR = $countPhotos / $TD; // zobrazime radkz for($i=0; $i<$countTR; $i++) { $table .= '<tr>' . "\n"; //vypiseme data do sloupcu $a=0; while($db_row = DBpole($db_result)) { $a++; } $table .= '</tr>' . "\n"; } // end for radky } $table .= '</table>' . "\n" . '<!-- konec zobrazeni obrazku -->'; } ?> |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0