Autor Zpráva
mazlik
Profil
stáhl jsem si forum miniBB...nahrál jsem ho na web,ale pořád se mi nejde přihlásit jako admin,takže to forum nemůžu rozjet......
vždycky,když dám "login" ,tak se mi zobrazí "chyba 404- soubor nenalezen" čím to může být???
koudi
Profil
asi tim, že tam opravdu neni (nejspíš ti ho někdo ukrad).
Peca
Profil
Jaký login? Do adresního řádku? Zkontroluj, jestli tam jsou všechny soubory.
Spouštěl jsi _install? Nastavil setup_options.php?
mazlik
Profil
no login jako "bb_admin.php"
No soubory jsem už kontroloval a nic by nemělo chybět...."_install" jsem spouštěl a databaze se vytvořili...."setup_options.php" mám nastavený,ale nevím jestli dobře....
$DBhost='wz.cz'; <-tohle má být jak když jsem u wz.cz??už jsem zkoušel i jiný,ale pořád nic..
Peca
Profil
mysql.webzdarma.cz
_install těžko může vytvořit databáze. Na wz ji musíš vytvořit ručně. A pokud byl špatně nastavený dbhost, tak to muselo házet chyby.
mazlik
Profil
no já jsem těch db hostů zkoušel víc a mysql.webzdarma.cz taky..jdu to zkusit znovu...no vytvořila se mi jedna databáze a v ní tabulky,nebo tak nějak...
mazlik
Profil
no pořád to nejde..ještě jsem se chtěl zeptat má se v "bb_admin.php" upravit ten adminpanel??má se tam zadat nějaká sdresa??
Peca
Profil
Co přesně nejede? Pokud to nemůže najít nějaký soubor, tak se podívej jaký. Na jakou adresu se odesílá formulář.
mazlik
Profil
no pořád to nejde..ještě jsem se chtěl zeptat má se v "bb_admin.php" upravit ten adminpanel??má se tam zadat nějaká adresa??
mazlik
Profil
no jo ale to je tlačítko a neukže se mi žádná cesta....je to
tady
Peca
Profil
Zajímavé.. Mně se ukázala: {bb_admin.php}mode=login Docela nesmysl.
V souboru templates\admin_login.html to uprav a přidej tam $
<form action="{$bb_admin}mode=login" method=post class=formStyle>
mazlik
Profil
njn ale v admin_login.html " {bb_admin.php}mode=login" tohle není
no a jinak kam to mám teda vložit???
mazlik
Profil
ty jo ono to asi jede....no tak to je krutý.....děkujuuuuuuu
já zase za chvilku přijdu,protože budou určitě zase nějaký problémy...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.