Autor Zpráva
Pavel O.
Profil *
Dobrý den,

Náš firemní server má místo na ukládání různých dokumentů, jenže se průběžně mažou, takže se občas(čím dál častji) stává, že člověk něco hledá a háže mu to chybu 404, jde mi o to, že bych rád udělal script, který by takové neexistující soubory mazal z databáze, jenže nevím jak mám udělat ověřování jestli daný soubor existuje, i když je na jiném serveru.

Díky, Pavel.
Anonymní
Profil *
pokud se ti podari otevrit soubor i pres protokol http tak soubor existuje
staci na to fce fopen
Pavel O.
Profil *
A je to 100% řešení ? Nerad, bych aby se tam vymazaly i existující soubory. Můj kolega říkal, že se to dá udělat přes header(), ale to je tak všechno na co jsem přišli :-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.