Autor Zpráva
IkE Blaster
Profil *
Nevíte někdo jak v php (ne ve fóru) okázat na nějaký příkaz v nastavovacím souboru. Př. $Name_forum a v souboru nastaveni.php mám $Name_forum=phpBB fórum. Dělám to do módu na upload. Potřeboval bych to co nejrychleji.
Hugo
Profil
Načti ten soubor pomocí include nebo require a tím získaš přístup ke všem proměnným a funkcím, které jsou v tom souboru definované.
IkE Blaster
Profil *
Už jsem to zkoušel, ale hází to chyby podle toho jestli to dám pod novej skript do stejnýho souboru nebo ne. Nešlo by udělat dočasný include? Mě totiž ty příkazy co už tam mám hledaj jenom v tom souboru přes include (require).
Nešlo by udělat něco na ten princip z mySQL?
Jako že bych udělal tabulku a vono jí to přečte a vypíše?

Moje původní funkce:
$HlaskaUpload .= "<div class='ok'>Soubor \"".$UploadSoubor_name."\" byl úspěšně uložen.</div><br />\r\n";

Potřebuju něco jako
$HlaskaUpload .= "<div class='ok'>http://$web_name/$updir/$UploadSoubor_name </div><br />\r\n"

Aby to ve výsledku vypadalo: http://(stálé)název webu(proměnná)/dir(proměnná)/$UploadSoubor_name

Poslední skript mám odzkoušený ($UploadSoubor_name) i s jinejma. Ten je v poho z pův. souboru.
IkE Blaster
Profil *
Asi to necham na manuálce.
Prostě
$HlaskaUpload .= "<div class='ok'>http://mujweb.cz/upload/$UploadSoubor_name </div><br />\r\n"
IkE Blaster
Profil *
Asi to necham na manuálce.
Prostě
$HlaskaUpload .= "<div class='ok'>http://mujweb.cz/upload/$UploadSoubor_name </div><br />\r\n"
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.