| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| milbr Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 4. 2006, 18:59:56
Dobrý podvečer, chtěl bych vás poprosit o radu.
V cookie je načtený určitý .css styl, jde pomocí nějaké funkce zjistit který styl je právě aktuální a na tomto základě načíst hodnoty uložené v proměnných? Je tato cesta správná? Děkuji moc za radu. S pozdravem Milan. <?php $jaro = "objekt 01"; $leto = "objekt 02"; $podzim = "objekt 03"; $zima = "objekt 04"; { if ($style==jaro.css) echo"$jaro"; if ($style==leto.css) echo"$leto"; if ($style=podzim.css) echo"$podzim"; if ($style==zima.css) echo"$zima"; } ?> |
||
| Leo Profil |
#2 · Zasláno: 24. 4. 2006, 19:16:01
Jestli chcete nacist danou cookie, pouzijte
$_COOKIE['jejinazev'] Leo |
||
| milbr Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 4. 2006, 19:51:37
Leo prosím o radu doplnil jsem script takto.
Chybu mi to nehlásí ale nedojde ke změně při přepnutí stylu. Styly se ale přepínají. V adrese je tato cesta http://localhost/index.php?style=second <?php $jaro = "objekt 01"; $leto = "objekt 02"; $podzim = "objekt 03"; $zima = "objekt 04"; { if ($_COOKIE['second']==second) echo"$jaro"; if ($_COOKIE['third']==third) echo"$leto"; if ($_COOKIE['pref']=pref) echo"$podzim"; if ($_COOKIE['first']==first) echo"$zima";} ?> Děkuji moc. |
||
| Leo Profil |
#4 · Zasláno: 24. 4. 2006, 19:59:56
Ten vas system promennych vubec nechapu, Leo
|
||
| milbr Profil * |
#5 · Zasláno: 24. 4. 2006, 20:26:53
Nevím zda se vyjádřím přesně, jde mi o toto:
Na zálkadě aktuálního css stylu načíst do HTML daný objekt. Myslel jsem si, že by to mohlo jít následujícím postupem. Aktuální styl v COOKIE pomocí nějaké funkce načíst do proměnné a tu porovnat == a na základě rovnosti načíst do HTML daný objekt. Musím podotknout, že jsem naprostý začátečník a budu vděčný za jakou koli radu. Děkuji moc Milan |
||
| milbr Profil * |
#6 · Zasláno: 24. 4. 2006, 23:04:11
Nerad otravuji, už mi to funguje až na malou chybu a to je to že se objekty 01 až 04 načítají dle změny stylu až po druhé změně stylu.
Chyba byla v tom než jsem si uvědomil, že název COOKIE je style. Leo děkuji moc, že jste mne navedl. S pozdravem Milan. <?php $jaro = "objekt 01"; $leto = "objekt 02"; $podzim = "objekt 03"; $zima = "objekt 04"; { if ($_COOKIE['style']==second) echo"$jaro"; if ($_COOKIE['style']==third) echo"$leto"; if ($_COOKIE['style']=pref) echo"$podzim"; if ($_COOKIE['style']==first) echo"$zima";} ?> |
||
| Leo Profil |
#7 · Zasláno: 24. 4. 2006, 23:11:28
"že se objekty 01 až 04 načítají dle změny stylu až po druhé změně stylu."
Nevim cemu rikate objekty, ale cookie je samozrejme k precteni az na dalsi strance, ne na te, co ji nastavila, lidove receno, Leo |
||
| milbr Profil * |
#8 · Zasláno: 24. 4. 2006, 23:25:26
Objekt 01 až 04 jsou ve skutečnosti flash animace. Asi to není zrovna ideální způsob ale nic jiného mne nenapadlo.
Milan |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0