| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Meldo Profil |
#1 · Zasláno: 25. 4. 2006, 01:04:23
Mam taky problem. Davam na web stranku, ktoru som uploadol cez FTP. Klasika. Potom prisla databaza. Zistilo sa vsak, ze hosting nema ziadny phpMyADmin a admin mi povedal, ze databaze je dostupna na localhoste. A ze si mam vytvorit php script ktory ked spustim, vytvori tabulky a udaje. Bolo by to v poriadku, keby DB nemala 50 tabuliek a asi 20 MB textu. Cize vytvarat na to php script by bolo sialene.
Admin mi teda napisal: je to jednoduche nemusite robit php na celu databazu. staci spustit externe z neho. ak ma niekto pochopil, poradte jak to tam dostat tie data. |
||
| Leo Profil |
#2 · Zasláno: 25. 4. 2006, 01:29:13
Nebylo by jednodussi si tam nainstalovat ten phpmyadmin? Leo
|
||
| Meldo Profil |
#3 · Zasláno: 25. 4. 2006, 01:34:08
No asi ano ale je to linux server, a ten moc neovladam. Na instalaciu sa urcite necitim.
|
||
| Leo Profil |
#4 · Zasláno: 25. 4. 2006, 08:09:36
Phpmyadmin se neinstaluje, jsou to php skripty, ktere se tam kopnou jako kazde jine a nastavi. Leo
|
||
| Hugo Profil |
#5 · Zasláno: 25. 4. 2006, 08:26:32
Meldo
Pokud to mas doma na localhostu, tak proste tu db dumpni v phpmyadminovi jako sql soubor a ten parsuj pomoci php. To by mela byt otazka chvilky. Prip. pokud mas pristup na server pres ssh, tak staci jen spustit toto mysql -u login -p -D jmeno_db < dump.sql |
||
| Meldo Profil |
#6 · Zasláno: 25. 4. 2006, 12:24:18 · Upravil/a: Meldo
Leo
no to viem ze su to php scripty ale na linux som to nikdy nedaval a na windowse som s tym mal vzdy trochu problem to rozbehnut. No ale vyskusam to. Mozno sa to podari. Hugo parsuj pomoci php. :-) no a to praveze nevim co je. v php nejsom az taky dobry :-) uz som to pocul ale co to znamena, to fakt netusim... |
||
| Leo Profil |
#7 · Zasláno: 25. 4. 2006, 12:58:34
"Mozno sa to podari."
Neni na tom co zkazit, maximalne si smazete databazi, ale stejne to budete delat na cvicnych datech ne? Leo |
||
| Meldo Profil |
#8 · Zasláno: 25. 4. 2006, 13:02:52
No prave sa mi to tam podarilo dat. :-) nic zlozite to nebolo. Hned v uvode mi to ale vypisuje:
Rozšíření mbstring pro PHP nebylo nalezeno a zdá se, že požíváte vícebajtovou znakovou sadu. Bez rozšíření mbstring neumí phpMyAdmin správně rozdělovat řetězce a proto to může mít nečekané následky. |
||
| Hugo Profil |
#9 · Zasláno: 25. 4. 2006, 13:10:20
Meldo
Zkus napsat adminovi, aby prikompiloval mbstring. Ale da se prezit i bez toho :-). |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0