Autor Zpráva
Carix
Profil
Zdravim,

Potřebuju pomoct s jedním problémkem. Na stránkách mám boxy a v nich různý obsah. Problém je v tom, že bych chtěl mít v boxech dynamický obsah, který je různě dlouhý ale jediné jak to můžu řešit sou iframy, které mají statickou velikost :( Proto vás žádám zda někoho něco nenapadne. Funkce pro vypsání boxu vypadá takto :

<pre>
function box($head, $body) {
echo "<h2>&nbsp;&nbsp;$head</h2>\n";
echo "<div class=\"box\">\n";
echo $body;
echo "</div>\n";
}
</pre>

a boxy můžete vidět zde BOXY

Za každou odpověď moc děkuji !
Leo
Profil
No a na co se ptate? Proc musi mit boxy stejnou velikost (myslite asi vysku?). Leo
rabbit
Profil
Tohle není otázka do sekce PHP. Řešení je čistě v HTML a CSS. Pokud mají mít boxy stejné rozměry, přiřadím divům kromě výšky/šířky i overflow:hidden pro ukrytí přetékajících textů, případně overflow:scroll pro přidání scrollbarů při delším obsahu.

Ukrytí vypadá asi lépe.
Carix
Profil
Prosim přžečtěte si pořádně co píšu ty méně inteligentní i několikrát než začnete kritizovat můj topic.

Ještě jednou zopakuji: JAK UDĚLAT ABY V BOXECH BYL DYNAMICKY DLOUH7 TEXT. Tzn. aby se boxy roztahovali podle textu. Ted to mam reseny iframama ale ty se jak kazdy vi neroztahuji
Leo
Profil
Nez zacnete pane nekoho urazet tak se prosim podivejte do vaseho puvodniho prispevku jestli tam ta otazka je :-) Pokud mluvite o vysce tech bloku, tak se budou roztahovat podle textu automaticky, staci jim NENASTAVOVAT vysku v CSS. Leo
Carix
Profil
Přečti si několikrát za sebou co sem psal na začátku a jestli tam nenajdeš na co se doopravdy ptam tak si to rozlož na písmenka. Prosím přečtěte si to pořádně!
djlj
Profil
Carix
Podle mě nevíš, na co se ptáš, odpověď už napsal rabbit. A taky nevím, proč tu někoho uražíš, když se ti jen snaží pomoct ;). Případně, co takhle konkretizovat dotaz ;).
rabbit
Profil
Milý Carixi.

Z tvého tvrzení v prvním příspěvku "Na stránkách mám boxy a v nich různý obsah. Problém je v tom, že bych chtěl mít v boxech dynamický obsah, který je různě dlouhý ale jediné jak to můžu řešit sou iframy, které mají statickou velikost" opravdu nevyplývá, že potřebuješ různě velké boxy.

Popravdě řečeno, řešení je tak triviální (viz. Leova rada "staci jim NENASTAVOVAT vysku v CSS" ... jediné rozumné řešení), že by to ani nikoho nenapadlo. Asi tak, jako by mě nenapadlo strkat iframy do stránky kvůli zobrazení boxů (jestli boxy myslíš ty rámečky v prostředním sloupci).

Jinak jestli máš s našima radama problém ... jdi se bodnout ;-P
Carix
Profil
Nic jinýho mi nezbyde protože si tu ocitoval moji vetu a pritom mi odpovidas uplne na necoo jinyho.. mozna prijde nekdo trosku s vetsim chapanim... A tim ze reknu ze ma nekdo mensi inteligenci jeste nikoho neurazim to neni urazka kazdej sme nejakej. BTW presne tenhle dotaz sem psal adminovi jakpsatweb a ten to pochopil takze mozna ze je nas vic kdo dokaze cist..
djlj
Profil
mozna prijde nekdo trosku s vetsim chapanim... A tim ze reknu ze ma nekdo mensi inteligenci jeste nikoho neurazim to neni urazka kazdej sme nejakej.
Za to ty jsi, jistě, velmi inteligentní... snad z toho vyrosteš ;).
Carix
Profil
Inteligentni neni nikdo to by mel chytrej clovek vedet ale jestli chces muzem porovnat iq ;) Vyrostu brzo z vas pac me ucili cist od prvni tridy a jaktak koukam tak od ty doby se asi hodne zmenilo. Jinak si myslim ze jestli tady existuje neco jako moderator fora tak uz to prosimvas zamknete.. budeme se tu hadat do nekonecna ale stejne se nenajde nikdo dost schopnej kdo by poradil
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.