Autor Zpráva
Icepoint
Profil
Nevěděl byste někdo o nějaký wysiwyg editoru v php/java ... (jako bejvá u publikačních systémů typu XOOPS) kterej by to následně převed do HTML/CSS pro použití na stránkách ? Budu totiž dělat stránky lidem, který nemaj absolutně ponětí o HTML a tak jim tam chci dát něco podobnýho ... Díky (pokudmožno bez použití OOP, protože to ještě tak nějak nezvládám ...)
Peca
Profil
Wysiwyg editory se v PHP nedělají. Většinou jsou v JavaScriptu, případně v Javě.
Výběr je veliký. Mně se třeba líbil Rich Text Editor.
24k
Profil *
TinyMCE
halogan
Profil
WidgEditor
Icepoint
Profil
thx
24k
Profil *
Zajimavy ten WidgEditor, ale umi toho opravdu malo. Skoda.
Anonymní
Profil *
neviete preco mi toto nefunguje?
echo "<div id='a'>
<div id='aa'>
<div id='aaa'>
blabla
<br>
<input type='button' onclick='parent.location='aaaa.html'' value='späť'>
</div>
</div>
</div>";

ked zmenim uvodzovky na onclick="parent.location='aaaa.html'" tak vypise toto Parse error: parse error, expecting `','' or `';''
rabbit
Profil
Doporučuji FCKEditor ;-) ... využíváme v komerčních projektech
PerToon
Profil
Anonymní- Protože nemůžeš do uvozvek " vložit dalšíuvozovky ", musíš tam dát apostrof '
Anonymní
Profil *
ale nefunguje to ani takto <input type='button' onclick='parent.location='aaaa.html'' value='späť'>
rabbit
Profil
prosím tě, napiš to takhle:

echo '<div id="a">
<div id="aa">
<div id="aaa">
blabla
<br>
<input type="button" onclick="parent.location=\'aaaa.html\'" value="späť">
</div>
</div>
</div>' ;

A zapamatuj si, že hodnoty atributů html prvků se mají psát do uvozovek, ne do apostrofů!
a
Profil *
chci se zeptat a nevadí když bych zapasl něco takhle?

echo "<div class=\"s\">";

? s těmi lomítky? bude to ok?
..Johny..
Profil *
tohle ti pude, ale javascript by ti podobněj zápis nepobral
StandaF
Profil
aa
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.