Autor Zpráva
anonym104
Profil
ahoj, sehnal jsem si na netu scipt na vlastni pocitadlo...

<?
$fp = FOpen ("counter.dat", "r"); //otevře soubor counter.dat pro čtení
$obsah = FRead ($fp, 10); //do proměnné data uloží jeho obsah
FClose ($fp);

$size = StrLen($obsah); //zjistí délku řetězce (čísla)

for ($x=0;$x<=$size-1;$x++):
$a = SubStr($obsah, $x, 1);
echo "<img src=images/counter/$a.bmp border=0 alt=counter>";
endfor;
?>

toto je kousek scriptu... chci se zeptat jak udelat uvozovky... protoze kdyz tam vlozim jen alt=counter tak je to pak nevaildni.. diky moc... vim ze je to asi prkotina :)
Radek Hrabůvka
Profil
"<img src=images/counter/$a.bmp border=0 alt='counter'>";
nebo
'<img src=images/counter/$a.bmp border=0 alt="counter">';
anonym104
Profil
oh ja si to myslel... thx
Peca
Profil
Radek Hrabůvka
Ten druhý případ neprojde, tam se $a nevyhodnotí. Doufám, že se nepletu... :-)
anonym104
Profil
jj druhej nefunguje a prvni taky ne... do kodu mi to napise alt='counter' a ne alt="counter" :o(
Peca
Profil
"<img src=images/counter/$a.bmp border=0 alt=\"counter\">";
anonym104
Profil
Peca:
ok testnu
anonym104
Profil
tak jsem to nakonec udelal takto:

echo "<img src=\"images/counter/$a.bmp\" border=\"0\" alt=\"counter\">";

a uz to je zase validni

thx all
rabbit
Profil
a někteří by to napsali takto ;-] ...

echo '<img src="images/counter/' . $a . '.bmp" border="0" alt="counter">' ;
DoubleThink
Profil *
Bodejť - je to taky nejjednodušší.
Tag ti vysmrkne editor a ty jenom dovnitř vlepíš proměnnou.
anonym104
Profil
njn, jenze ja nevedel jak udelat ty uvozovky :) php nejak nepouzivam :) ale diky
Leo
Profil
"a někteří by to napsali takto ;-] ... "

Nebo pres printf, nebo by si do PHP odskocili jen pro tu promennou uprostred html. Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.