| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 4. 2006, 22:49:30
Ahoj,
mám takový problém se kterým jsem si zatím nedokázal poradit: Po odeslání formulářu metodou POST bych potřeboval uchovávat tento obsah i po kliknutí na odkazy, tedy zkusil jsem uložit toto pole do $_SESSION["x"] = $_POST; Pokud mám vypnuto ukládání cookies, tak to funguje v pořádku, ale když cookies v prohlížeči zapnu, předá se mi pouze prázdné pole a netuším proč, ani jak to obejít. Díky za tipy. |
||
| WertriK Profil * |
#2 · Zasláno: 30. 4. 2006, 22:59:45
Cookies by s tim polem nemelo mit nic polecneho. Do cookies se ulozi pouze session id, ktery se muze v opacnem pripade predavat adresou [GET].
zkusil bych POST prohnat foreachem a do session ulozit primo hodnoty : foreach ($_POST as $a => $b) { $_SESSION[$a] = $b; } Ale nevim nevim. |
||
| Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 30. 4. 2006, 23:18:36
Vím že cookies s tím nic nemá, akorát prohlížeš schovává části odkazů PHPSESSID=xxx ale jak to pracuje uvnitř netuším:)
Zkusil jsem foreach a ten je v poho, chtěl jsem se mu vyhnout kvůli následnému nutnému vyfiltrování určitých hodnot co jsou nežádoucí... ALe aspon funguje snad správně. Díky. |
||
| koudi Profil |
#4 · Zasláno: 30. 4. 2006, 23:19:17
Jestli to chceś používat jako $_SESSION["x"] = $_POST; tak musíš nejdřív nastavit x jako pole => $_SESSION['x'] = array();
|
||
| Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 4. 2006, 23:29:56
koudi :
výsledek je pořád stejný :( takže to nechápu, ale pole se předá vždycky prázdné = po přiřazení do SESSION je OK, ale po načtení další stránky je pole prázdné, přičemž ostatní "normální" proměnné v SESSION jsou zachovány správně. |
||
| koudi Profil |
#6 · Zasláno: 30. 4. 2006, 23:38:39
Nevim jak to děláš, ale mě to normálně funguje.
|
||
| krteczek Profil |
#7 · Zasláno: 1. 5. 2006, 12:46:32
no ty sessions najdes v proměnnych $_SESSIONS['x']['nazev_promenne_z_postu"]
krteczek |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0