Autor Zpráva
Linda
Profil
Jo, jsem tu zase já s problémem... :o) Ráda bych includovala do souboru jiný soubor. Problém je, že každý je v jiném adresáři... Ví někdo jak na to? Dík...
djlj
Profil
Použij absolutní cestu na serveru (či jak se tomu říká)

Vypiš si echo getcwd();

A podle toho se dále zařiď :)
Linda
Profil
djlj

Hm... pěkný... To mi ale na localhostu a pak na serveru fungovat nebude, co? Nějaká univerzální cesta neexistuje? :o)
creck
Profil


switch($folder) {
// nazev slozky
case 'slozka':
include ...
break;

//dasli slozka
case 'slozka2':
include ....
break;
.
.
.
.
.
}

Linda
Profil
creck

Bezva... A když je to kořenový adresář, tak je to root?
Leo
Profil
No spis bych si pohral s $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] apod., pak muzete pouzivat jednotny zapis, Leo
Kos
Profil *
LEO

Můžeš to nějak rozvést? Mám podobný problém
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.